Λ. Καλαϊτζίδης “Καθρέπτης είναι το γήπεδο, η Νεάπολη θα παλέψει για το τελευταίο εισιτήριο”

Ο ΑΣ Νεάπολης είναι μια παραδοσιακή “δύναμη” στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο έχοντας μάλιστα μια ακαδημία που απαριθμεί δεκάδες παιδιά.

Φέτος οι ασπρόμαυροι στον δεύτερο όμιλο της Α’ κατηγορίας τερμάτισα στην δεύτερη θέση και πλέον θα αγωνιστούν στον όμιλο των δευτεραθλητών για μια θέση στην Α1. Στο Goalpress μίλησε ο αρχηγός του σωματείου Λεωνίδας Καλαϊτζίδης

Ξεκάθαρα ο στόχος είναι η Α1

Από την αρχή της φετινής σεζόν ο στόχος που θέσαμε ξεκάθαρα σαν ομάδα ήταν η άνοδος στην Α1 κατηγορία. Κατά την γνώμη μου μπορούσαμε να βγούμε και πρωταθλητές στον όμιλο μας κάτι το οποίο τελικά δεν έγινε αλλά μας δίνετε μια δεύτερη ευκαιρία μέσω αυτής της διαδικασίας των πλέι οφ των δευτεραθλητών.

Φαβορί δεν υπάρχουν

Η κλήρωση έβγαλε να αγωνιζόμαστε πρώτο παιχνίδι στην έδρα μας γεγονός το οποίο προτιμούσαμε εξαρχής. Από εκεί και πέρα καθρέφτης είναι το γήπεδο, φαβορί δεν υπάρχουν, όποια ομάδα το θέλει περισσότερο, έχει πιστή στις ικανότητές της και την νοοτροπία του νικητή αυτή θα είναι κατά την γνώμη μου και η ομάδα που θα κατακτήσει εν τέλει και το τελευταίο εισιτήριο για την άνοδο στην Α1.

Όλοι οι αγώνες να γίνουν σε όμορφα ποδοσφαιρικά πλαίσια

Καταλήγοντας θα ήθελα να ευχηθώ σε όλους τους ποδοσφαιριστές να έχουν ΥΓΕΙΑ, μακριά από τραυματισμούς και όλοι οι αγώνες να γίνουν σε όμορφα ποδοσφαιρικά πλαίσια