Λαγυνά – Ηράκλειο: Δύο «γείτονες» θα παλέψουν για το ένα εισιτήριο παραμονής

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΓΙΑ 3 ΖΕΥΓΑΡΙΑ ΓΙΑ ΤΑ PLAY OUT ΤΗΣ Α part 4

ΑΕΑ- ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ , ΕΘΝΙΚΟΣ ΛΑΓΥΝΩΝ- ΝΙΚΗ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ-ΜΕΝΤΕΚΑΣ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ.. ρίχνονται στην μάχη την επόμενη Κυριακή για μια θέση στην Α και την νέα σεζόν.

Δυο ακόμη γείτονες αυτή την φορά της περιφέρειας Λαγκαδά, Λαγυνά και Ηράκλειο θα προσπαθήσουν να αποφύγουν την Β . Ο Εθνικός θα μπει σε αυτή την διαδικασία με πλεονέκτημα έδρας και γνωρίζοντας ότι έχει και 2η ευκαιρία σε περίπτωση ανεπιτυχούς αποτελέσματος.

Η έδρα του αποτέλεσε το κύριο όπλο του και φέτος εκεί που κατόρθωσε να πετύχει 7 νίκες. Με 34-57 συντελεστή τερμάτων πολλά οφείλει στον αρχηγό και γκολκιπερ της ομάδας Καλαϊτζή, που κέρδισε ουκ ολιγες φορές τον τιτλο του mvp για την ομάδα του. Στην αντίπερα όχθη η Νίκη Ηρακλείου με 3 βαθμούς λιγότερους και συντελεστή τερμάτων 35-54 φέτος επλήγη από αρκετούς τραυματισμούς αλλά την ύστατη στιγμή, συσπειρώθηκε και θα θελήσει να συνεχίσει την φετινή καλή παράδοση της απέναντι στον γηπεδούχο, που την θέλει να μην ηττάται φέτος (νικη εντος έδρας 2-0, ισοπαλία εκτος έδρας 1-1).

Στο Ηράκλειο, διοίκηση-χωριό-ομάδα έχουν γίνει ένα και θα τα δώσουν όλα για να πετύχουν την σωτηρία, η οποία όπως ξέρουν δεν θα είναι κάτι εύκολο, αφού θα χρειαστεί να βγουν νικητές σε δυο αγώνες.