Με χατ τρικ Κασάπογλου, και τα 3 γκολ στην παράταση, η ΑΕ Αμπελοκήπων έμεινε στην Α’ κατηγορία

Σ’ ένα παιχνίδι με πολλές ιδιαιτερότητες και ανάμεσα σε δύο αντιπάλους που “γνωρίζονται” πολύ καλά τόσο εντός των τεσσάρων γραμμών όσο και έξω αυτών αναμετρήθηκαν σήμερα ΑΕ Αμπελοκήπων και Αστέρας Αμπελοκήπων.

Οι δύο ομάδες που χρησιμοποιούν το ίδιο γήπεδο φέτος η “μοίρα” ήθελε να διεκδικούν την παραμονή και μάλιστα κάτι τέτοιο να κριθεί ανάμεσα στους δυο τους.

Στην αναμέτρηση που παρακολούθησε πάρα πολύ κόσμος οι δύο αντίπαλοι έδειξαν υπερβάλλοντα ζήλο έτσι ώστε να αποφύγουν τελικά τον υποβιβασμό. Η ΑΕΑ ήθελε από σήμερα να τελειώσει την υπόθεση παραμονή ενώ ο Αστέρας να δώσει το ” φιλί της ζωής” σε αυτήν την διαδικασία και να οδηγήσει την σειρά σε διπλό αγώνα που θα πραγματοποιούνταν σε ουδέτερο γήπεδο .

Αυτό τελικά δεν έγινε με την τυπικά γηπεδούχο ομάδα της ΑΕΑ στην διαδικασία της παράτασης να παίρνει αυτό που ζητούσε εφόσον στο πρώτο 90λεπτο το παιχνίδι έληξε 1-1.

Στην ημίωρη παράταση ο Κασάπογλου σημείωσε χατ τρικ και χάρισε στην ομάδα του την παραμονή.

Άξιο αναφοράς είναι το γεγονός ότι ο Κασάπογλου, ο οποίος έπαιξε με έναν ελαφρύ τραυματισμό, κάπου στο δεύτερο ημίχρονο ήταν έτοιμος να ζητήσει αλλαγή, ωστόσο ο ίδιος έσφιξε τα δόντια και δικαιώθηκε