Με επίθεση φωτιά και άμυνα από ατσάλι ετοιμάζει βαλίτσες για την Α1 ο Σοχός

Νέα Γενεά Ασβεστοχωρίου- Εθνικός Σοχού 0-2

2 αγωνιστικές πριν το τέλος, αναμετρήθηκαν σε έναν πολύ καλό αγωνιστικό χώρο, δυο ομάδες με εκ διαμέτρου αντίθετες πορείες στην Α κατηγορία. Σε ένα παιχνίδι που διεξήχθη καθ όλη την διάρκεια της αναμέτρησης υπό καταρρακτώδη βροχή και με ομίχλη ( με τους προβολείς να ανάβουν στο 2ο ημίχρονο), οι δυο ομάδες προσπάθησαν να παίξουν ποδόσφαιρο.

Επιθετικός μονόλογος για τους φιλοξενούμενους το 1ο ημίχρονο με τους μπλε να προηγούνται νωρίς με τον Καμπέρι και έχουν πλήρη έλεγχο του αγώνα. Χάνοντας κατά σειρά ευκαιρίες με τους Τζόλη, Καμπέερι, Χατζηαγοράκη και Γίλη. Στο 2ο ημίχρονο και μέχρι το 65ο λεπτο, το μοτίβο παρέμεινε το ίδιο με τους πρωταθλητές να κυριαρχούν κατά κράτος και να ψάχνουν το 2ο γκολ.

Η Νέα Γενεά παρ’ όλα αυτά αμύνονταν σθεναρά και κατόρθωσε παίρνοντας μέτρα στον αγωνιστικό χώρο να απειλήσει από στατικές φάσεις φτάνοντας κοντά στο 1-1. Λίγο πριν το 80ο λεπτό παρ’ όλα αυτά, παίρνοντας ρίσκα και ανοίγοντας τις γραμμές της στον αγωνιστικό χώρο, οι κίτρινοι ρίσκαραν και το πλήρωσαν.

Σε μια γρήγορη αντεπίθεση από τα δεξιά με τον Κανταρτζή, περνώντας όποιον βρήκε μπροστά του, ανακόπηκε τελευταία στιγμή από τον Αθανασιάδη, με την συνέχεια της φάσης να καταλήγει σε γκολ για τον Σοχό. Ο Ζαχαριάδης «κουβάλησε» την μπάλα για τους μπλε, ο Κεσίσης «κέρδισε» την διεκδίκηση από τον στόπερ των γηπεδούχων(σε φάση που η Νέα Γενεά διαμαρτυρήθηκε έντονα για φάουλ), με τον Χατζηαγοράκη να βγαίνει τετ α τετ και να κρεμάει τον κίπερ των γηπεδούχων για το τελικό 0-2. Οι έντονες διαμαρτυρίες συνεχίστηκαν για την Νέα Γενεά με τον ρέφερι Γιαννάκο να αποβάλλει τον Μπασκάκη και τον Αριστερό μπακ των γηπεδούχων. Το τελικό 0-2 «έγραψε» τις προσπάθειες και των δυο ομάδων.