Με σπασμένα φρένα οδεύει προς τον τίτλο ο Σοχός

Δόξα Περιβολακίου- Εθνικός Σοχού 0-2

Το ντέρμπι του 2ου ομίλου, πήρε ο Εθνικός, ο οποίος πέρασε σαν «σίφουνας» από το Περιβολάκι κερδίζοντας με 0-2 με μια ακόμα «επιβλητική» εμφάνιση αυξάνοντας στο +12 την διαφορά από τους γηπεδούχους και διατηρώντας το +9 από την μόνη δεύτερη πλέον ΑΕ Φιλύρου.

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι οι φιλοξενούμενοι μπαίνοντας πολύ δυνατά στο παιχνίδι ευτύχησαν να προηγηθούν ήδη στο 3ο λεπτό όταν μετά από απευθείας εκτέλεση φάουλ του Χατζηαγοράκη και ασταθής απόκρουση του κίπερ των γηπεδούχων, ο Καλτσίδης από κοντά έκανε το 0-1.

Η Δόξα προσπάθησε να αντιδράσει πλησιάζοντας την εστία του Πρέτσι μόνο με στατικές φάσεις. Αφήνοντας κενά στα μετοπισθεν οι φιλοξενούμενοι απώλεσαν μοναδικές ευκαιρίες με τους Χατζηαγοράκη, Παρούση,(x2), Αθανασιάδη, Αντωνίου να μην καταφέρουν να σκοράρουν.

Το «σκηνικό» δεν άλλαξε και στο δεύτερο ημίχρονο. Οι μπλε έψαξαν με προϋποθέσεις το 2ο τέρμα και το Περιβολάκι στόχεψε στην ταχύτητα του Αδαμίδη από αριστερά. Σε πολύ δυνατή στιγμή των γηπεδούχων, ο Μπλόσμι δεν κατόρθωσε να κερδίσει τον Πρέτσι. Ανακατεύοντας την τράπουλα με την είσοδο του Καμουλάκου και τον Δημητρίου να μεταφέρεται στην επίθεση η Δόξα έψαχνε τις στιγμές της. Η ομάδα του Άκη Στεφανόπουλου αφού έχασε μοναδική στιγμή με τον Γϊλη και Αντωνίου από στατική φάση και Καμπερι από κοντά, «καθάρισε» το παιχνίδι στο 75ο λεπτο όταν ο Γίλης μετά από κόρνερ σκόραρε με βόλε εντός περιοχής.

Στα εναπομείναντα λεπτά, το παιχνίδι «άνοιξε» και σημειώθηκαν ευκαιρίες εκατερωθεν με το 0-2 παρ’ όλα αυτα να μην αλλάζει.