Μεγάλη εμφάνιση με χατ τρικ για Αδαμίδη στο εντυπωσιακό 4-0 των Πέντε Βρυσών

Εντυπωσιακός ήταν ο Μέγας Αλέξανδρος Πέντε Βρυσών στο παιχνίδι με αντίπαλο τον Φοίνικα Σχολαρίου όπου φιλοδώρησε τον αντίπαλο με 4 γκολ . Ακόμα εντυπωσιακότερος ΄΄ομως ήταν ο νεαρός ποδοσφαριστής της ομάδας Θάνος Αδαμίδης ο οποίος μίλησε στο Goalpress λέγοντας

Είμαι πολύ χαρούμενος που σε ένα τόσο σημαντικό παιχνίδι βοήθησα την ομάδα στο μέγιστο να πάρει την νίκη με εμφατικό τρόπο, μπαίνοντας δυνατά από την πρώτη αγωνιστική των πλέι-οφ. Βρέθηκα σε μια πολύ καλή μέρα αλλά αξίζουν συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά γιατι από πρώτο έως το τελευταίο λεπτό έδειξαν ότι μπήκαν συγκεντρωμένοι στον στόχο.

Είμαστε ικανοποιημένοι ως έναν βαθμό καθώς πετύχαμε έναν από τους στόχους της σεζόν, να μπούμε στα πλέι-οφ. Είχαμε μια δύσκολη περίοδο στον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος έχοντας κάνει 4 συνεχόμενες ήττες αλλά καταφέραμε να αντιδράσουμε και τώρα πρέπει να δείξουμε τις δυνατότητες που έχουμε σαν ομάδα.

Προχωράμε παιχνίδι με παιχνίδι και πιστεύω πως αν συνεχίσουμε έτσι συγκεντρωμένοι και ενωμένοι σαν ομάδα θα καταφέρουμε να πετύχουμε τον μεγάλο στόχο που είναι, φυσικά, η άνοδος.