Μια επιστροφή για την Αναγέννηση Αγ. Ιωάννη

Η ανακοίνωση της ομάδας:

“Με καταγωγή από την Ηγουμενίτσα ο Τάσος έρχεται για την δεύτερη θητεία του στην αναγέννηση Αγίου Ιωάννη ώστε να βοηθήσει στα μέγιστα για τους στόχους που έχει θέσει η ομάδα. Αγωνίζεται ως μεσοεπιθετικός , ακραίος επιθετικός αλλά και επιθετικός , δίνοντας λύσεις στον εκάστοτε προπονητή.
Έχει αγωνιστεί στην ΕΠΣ Θεσπρωτίας κατακτώντας το κύπελλο με τον Θύαμι Καστρίου, στην ΕΠΣ Κοζάνης με τη φανέλα του Εθνικού Βατερού και στην ΕΠΣ Θεσσαλονίκης στον Αριστοτέλη κατακτώντας πρωτάθλημα Β τοπικού ενώ την επόμενη σεζόν είχε άνοδο στην πρώτη θητεία με Αη Γιάννη. Συνέχισε με τον Ορφέα Σουρωτής όπου έφτασε μέχρι τελικό κυπέλλου στο Καυτανζόγλειο με ιωνικό και φέτος είναι έτοιμος για την επιστροφή του στην Αναγέννηση Αγίου Ιωάννη.

“Είμαι πολύ χαρούμενος που επιστρέφω σε μια ομάδα που μόνο καλές στιγμές έχω ζήσει. Ευχαριστώ την διοίκηση που έδειξε πόσο θέλει την επιστροφή μου στην ομάδα και οφείλω να το ανταποδώσω με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Ανυπομονώ να ξαναβρεθώ στο γήπεδο με τους συμπαίκτες μου, αυτούς που ήμασταν μαζί πριν 3 χρόνια αλλά και τους νέους ! Φέτος είναι σίγουρος ότι η ομάδα θα κάνει μια επιτυχημένη πορεία μέσα από ένα πολύ όμορφο κλίμα. Εύχομαι τα καλύτερα για κάθε ποδοσφαιριστή και κάθε σωματείο, να έχουμε υγεία πάνω απ’ όλα”
Ένα ιδιαίτερο ευχαριστώ στον πρόεδρο!”