Ιδιαίτερα χαρούμενος με την πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα είναι όλοι στον Αετό Βασιλικών. Ο ποδοσφαιριστής της ομάδας Νίκος Σερέτης μίλησε στο goalpress
Στα Βασιλικά γίνεται μια νέα προσπάθεια με νέα διοίκηση νέο προπονητή και ρόστερ από το 0. Δεν ξεκινήσαμε με τον καλύτερο τρόπο αλλά βελτιωνόμαστε μέρα με τη μέρα και με πολύ δουλειά στην προπόνηση και σίγουρα θα έχουμε ανοδική πορεία, ήρθε και η πρώτη νίκη που σίγουρα θα μας βοηθήσει και ψυχολογικά γιατί η ομάδα έχει πάρα πολλά παιδιά σε πολύ μικρή ηλικία που χρειάζονται τέτοια αποτελέσματα!
Εγώ απ’ τη μεριά μου έχω επιστρέψει στο “χωριό μου” όπως λέμε να βοηθήσω και παικτικά αλλά και να δώσω στα νέα παιδιά όση περισσότερη βοήθεια μπορώ με κάθε τρόπο ώστε να εξελιχθούν και να αγαπήσουν το ποδόσφαιρο!
Στην ομάδα υπάρχει ένα εξαιρετικό κλίμα και πιστεύω πως στην διάρκεια της χρονιάς μέσω της δουλειάς στη προπόνηση θα βελτιωνόμαστε τόσο σαν ομάδα όσο και προσωπικά και στο τέλος θα πετύχουμε το στόχο μας που είναι μια άνετη παραμονή στην κατηγορία!




