Νέοι Παύλου Μελά: ο διαιτητής είχε ύψος ταβάνι 1,55m και ζύγιζε 120 κιλά

Ανακοίνωση των Νέων Δήμου Παύλου Μελά για το παιχνίδι με την Μακεδονία Ευκαρπίας.

Αγαπητοί κύριοι της Επιτροπής Διαιτησίας, σε ένα εξαιρετικά κρίσιμο παιχνίδι που είχε τεράστιο βαθμολογικό ενδιαφέρον για την άνοδο στην Β’ Κατηγορία της ΕΠΣΜ, αλλά και τοπικό ντέρμπι, βάλατε μια τριάδα ακατάλληλη.

Οι άνθρωποι αυτοί όχι μόνο δεν είναι διαιτητές αλλά είναι δυσφήμιση που φορούν τα ρούχα του διαιτητή. Όχι μόνο οι γνώσεις και η αντίληψή τους, αλλά και η εμφάνισή τους, καθώς ο διαιτητής είχε ύψος ταβάνι 1,55m και ζύγιζε σίγουρα 120 κιλά το λιγότερο και οι επόπτες στα ίδια επίπεδα, απλά πιο ψηλοί. Τα ρούχα θα έσκαγαν πάνω τους, αν είχαν στόμα θα μιλούσαν!

Επίσης ήταν τρομερά είρωνες με γελάκια και προκλητικό λόγο προς όλους τους παίκτες μας και τον προπονητή μας! Η απορία μας απλά είναι πώς γίνεται να ορίζεται σε ένα τέτοιο ντέρμπι αυτή την τριάδα. Κατάφεραν με τις απίστευτες αποφάσεις τους να εκνευρίσουν όλη την ομάδα μας!

Από παίκτες προπονητές, διοίκηση, μέχρι φιλάθλους! Αφού εκτέλεσαν την αποστολή τους κάλεσαν και την αστυνομία γιατί ήξεραν τι προκάλεσαν και από φόβο, προληπτικά όπως είπαν την κάλεσαν και μετά θα έκλειναν το φύλλο αγώνος. Οι άνθρωποι ήταν για γέλια!

Είναι η πρώτη φορά σαν ομάδα που βγάζουμε ανακοίνωση για την διαιτησία! Σκεφτείτε σε τί κατάσταση μας έφεραν! Το να ζητήσουμε να τους τιμωρήσετε δεν θα το κάνετε με τις γνωστές δικαιολογίες.

Αυτό που απαιτούμε από την επόμενη αγωνιστική και μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος, γιατί θα διεκδικήσουμε την άνοδο, να μας παίξουν διαιτητές που γνωρίζουν το αντικείμενο και όχι μικροί βούβαλοι – ταβερνιάριδες που δεν γνωρίζουν από διαιτησία και έρχονται απλά να πάρουν χαρτζιλίκι χωρίς να τους νοιάζει αν ξεφτιλίζονται και αν προκαλούν τον κόσμο να προβεί σε απρεπείς ενέργειες. Αν έκαναν σήμερα τέτοια διαιτησία σε κάποιο χωριό δεν θα έφευγαν από εκεί ούτε αύριο! Με τιμή, Η Διοίκηση των Νέων Δήμου Παύλου Μελά