Ο νέος προπονητής του Χαρίλαου Επαμεινώνδα

Διπλό ρόλο θα έχει πλέον στον Χαρίλαο Επαμεινώνδα ο Κώστας Κοταρίδης ο οποίος εκτός από υπεύθυνος των τμημάτων υποδομής θα είναι και ο προπονητής της μεγάλης ομάδας.

Η σχετική ανάρτηση του ίδιου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Ξεκινάει μια πολύ όμορφη προσπάθεια που έχω την χαρά και την τιμή να είμαι μέρος της, να είμαι υπεύθυνος των τμημάτων υποδομής και προπονητής της ανδρικής ομάδος..ψάξτε μας, γνωρίστε μας, ελάτε να σας μιλήσουμε για το πρόγραμμα μας, τους στόχους μας και την νοοτροπία μας και είμαι σίγουρος ότι ο χρόνος σας δεν θα πάει χαμένος!!

Μπορεί να είναι εικόνα ποδόσφαιρο, φούτμπολ και κείμενο που λέει "HARILAOS FC ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ Ηλικίες απο 6-15 Μηνιαίο κόστος 35 ευρω ειδικές τιμές σε αδέρφια 1986 Στα νέα γήπεδα της Νέας Ελβετίας με τον πιο σύγχρονο χλοοτάπητα Με προπονητές πτυχιούχους Τεφαα και κάτοχους UEFA Ð και Στον σύλλογο του Χαρίλαου Επαμεινώνδα ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ ΜΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ 6989760393 ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΚΟΤΑΡΙΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ"

Ο Χαρίλαος επιστρέφει και στις ακαδημίες όπου για πάνω από 10 συνεχόμενα χρόνια ήταν ενεργές στο παρελθόν με συμμετοχές στα πρωταθλήματα της ΕΠΣΜ.

Σήμερα μια νέα προσπάθεια ξεκινάμε με σκοπό την σωστή εκπαίδευση των νεαρών παιδιών από τους εξειδικευμένους προπονητές μας Κοταρίδη Κωνσταντίνο και Καραγκούνη Ιωάννη κατόχους πτυχίων Τεφαα και UEFA .

Οι εγγραφές άρχισαν στο τηλέφωνο 6989760393 όπου ο υπεύθυνος της Ακαδημίας μας Κοταρίδης Κωνσταντίνος θα σας δώσει απαντήσεις σε όποια ερωτήματα έχετε για να αποφασίσετε για την εγγραφή του παιδιού σας.