Ο πρωταθλητής Αετός Βαρβάρας,στον δρόμο της Επανομής, δηλώσεις του 1ου σκόρερ Κεχαγιά

Πρωταθλητής Χαλκιδικής για τρίτη φορά στην ιστορία του ο στέφτηκε ο Αετός Βαρβάρας και έτσι θα εκπροσωπήσει την Χαλκιδική στα περιφερειακά μπαράζ για την άνοσο στην Γ’ Εθνική. Μια μεγάλη επιτυχία που πιστώνεται στην διοίκηση, τους προπονητές τους παίχτες, αλλά και στην στήριξη του κόσμου που είναι κοντά σ’ αυτή την ομάδα. Αυτός είναι ο τρίτος τίτλος του Πρωταθλητή Χαλκιδικής για τον Αετό, μετά από εκείνους των περιόδων 2011-12 και 2019-20.

Προπονητής της ομάδας είναι ο Γιώργος Αλβανός ενώ στο Goalpress μίλησε ο πρώτος σκόρερ της ομάδας, με 22 τέρματα., Δημήτρης Κεχαγιάς.

Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι σε μια ομάδα σαν τον Αετό Βαρβάρας

Αρχικά να αναφέρω ότι είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι σε μια ομάδα σαν τον Αετό Βαρβάρας. Αφετέρου είμαι πολύ χαρούμενος που μαζί με τους φίλους – συμπαιχτες καταφέραμε να κατακτήσουμε δίκαια το πρωτάθλημα. Φυσικά και ο στόχος ήταν αυτός και τώρα χωρίς άγχος να διεκδικήσουμε την άνοδο στην Γ εθνική.

Η μόνη μικρή πίκρα που έχω είναι ότι θα μπορούσαμε…

Προσωπικά δεν κοιτάζω την προσωπική απόδοση αλλά το να χαίρομαι με αυτό που κάνω. Φυσικά και είμαι χαρούμενος γιατην φετινή μου απόδοση αλλά και για το πρωτάθλημα. Η μόνη μικρή πίκρα που έχω είναι ότι θα μπορούσαμε να κατακτήσουμε και το κύπελλο. Θέλω και πιστεύω ότι η ομάδα μας θα πάρει το 1 από τα 3 εισιτήρια για την Γ εθνική. Ο Αετός έχει ξανά παίξει στην Γ εθνική και θέλει να σταθεί ακόμα καλύτερα αν αυτό συμβεί. Το χωριό θα συνεχίσει να αγκαλιάζει την προσπάθεια μας και ευελπιστώντας και ευελπιστώ να πετύχουμε τον στόχο μας   

Η Αναγέννηση Επανομής είναι μια πάρα πολύ καλή ομάδα

Η Αναγέννηση Επανομής είναι μια πάρα πολύ καλή ομάδα με πολύ αξιόλογο ροστερ. Ήταν και πέρυσι σε αυτή την κατάσταση και για να μπορέσουμε να πάρουμε κάτι από αυτό το παιχνίδι πρέπει να είμαστε στο 100% των δυνατοτήτων μας.