Ολυμπιακός Θεσσαλονίκης- Μέντεκας: 2 αντίπαλοι μία θέση στην Α’

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΓΙΑ 3 ΖΕΥΓΑΡΙΑ ΓΙΑ ΤΑ PLAY OUT ΤΗΣ Α… part 5 ΑΕΑ- ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ , ΕΘΝΙΚΟΣ ΛΑΓΥΝΩΝ- ΝΙΚΗ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ-ΜΕΝΤΕΚΑΣ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ.. ρίχνονται στην μάχη την επόμενη Κυριακή για μια θέση στην Α και την νέα σεζόν.

Στον 3ο όμιλο, Ολυμπιακός Θεσσαλονίκης και Μέντεκας Καλαμαριάς τίθενται αντιμέτωποι για μια θέση στην Α της επόμενης περιόδου. Ομάδες με διαφορετική φιλοσοφία και ρόστερ τα οποία στους μεν γηπεδούχους πλαισιώνονται από νεαρά παιδιά προερχόμενα από την ακαδημία και στους φιλοξενούμενους υπάρχουν και έμπειροι ποδοσφαιριστές στο δυναμικό.

Η έδρα των ΤΕΦΑΑ στην Θέρμη, με τον πλαστικό χλοοτάπητα δεν αποτελεί σίγουρα το γήπεδο που θα θέλανε και οι δυο ομάδες να αναμετρηθούν. Ο Ολυμπιακός Θεσσαλονίκης, είναι η ομάδα που αν μπορούμε να το πούμε αυτό «στέρησε» το πρωτάθλημα από την ΑΕ Πυλαίας, αφού την υποχρέωσε σε λευκή ισοπαλία στην 26η αγωνιστική και την οδήγησε στην 2η θέση.

Οι κόκκινοι παρουσιάζουν σκαμπανεβάσματα στην απόδοση τους λόγω της απειρίας και του νεαρού της ηλικίας τους αφού ουσιαστικά τώρα ανδρώνονται στην κατηγορία. Παρ’ όλα αυτά συνιστούν ομάδα που δεν έχει ταβάνι και στην «καλή» της ημέρα μπορεί να κοιτάξει στα μάτια οποιονδήποτε αντίπαλο.

Από την άλλη ο Μέντεκας που έχει 3 αγωνιστικές να χαρεί την γεύση της νίκης, θα πάει στο μπαράζ γνωρίζοντας ότι παίζει την χρονιά του. Στις μεταξύ τους αναμετρήσεις στο πρωτάθλημα, υπερασπίστηκαν τις έδρες τους και κέρδισαν και οι δυο από μια φορά εντός με 3-0 την 8η και 23η αγωνιστική. Παρά το γεγονός ότι πρόκειται για αγώνα play out, πιστεύουμε ότι το παιχνίδι θα έχει αρκετά γκολ.