Ορφέας Σουρωτής: Εμβαθύνει το ρόστερ του

Η ανακοίνωση:

“Παναγιώτης Μαμάης: Το next big thing του Ορφέα Σουρωτής τα βρήκε σε όλα με τον Ορφέα και Ανανέωσε μέχρι το 2024. Αρκετοί είναι οι παίκτες που ενσωματώνονται σιγά σιγά στην πρώτη ομάδα του Ορφέα και στην εξίσωση μπαίνει πλέον και ο 17χρονος Παναγιώτης Μαμάης. Γιός του Παλαίμαχου Ποδοσφαιριστή του Ορφέα Σουρωτής Χρήστου Μαμάη ο οποίος άφησε τη Δικιά του σφραγίδα στον Ορφέα Σουρωτής.

Ο νεαρός Επιθετικός που θα κάνει προετοιμασία με την ομάδα και θα αξιολογηθεί από τον Κόουτς Πέτρο Πασούδη για το αν είναι έτοιμος για μία θέση στο ρόστερ, με τις περσινές του εμφανίσεις εδειξε οτι αξίζει να διεκδίκήση μια θέση βασικού στην Ομαδα που χτίζεται από νεαρούς κυρίως παίκτες στο Ρόστερ! Ο Παναγιώτης εχει Φοβέρα τεχνικά χαρακτηριστικά και εξαιρετικά τελειώματα των φάσεων, κάτι που έχει δουλέψει αρκετά για να το πετύχει. Επίσης εντυπωσιάζει με την απλότητα του και την αντίληψη που εχει μέσα στον αγωνιστικό χώρο.. Απλώς θέλει την ευκαιρία»

Ήρθε σε συμφωνία με Μιχάλη Κακατόλη ο Ορφέας Σουρωτής.

Δεν είναι μόνο οι ανανεώσεις που καίνε τον Ορφέα παράλληλα δρομολογούνται και μεταγραφικές κινήσεις ώστε η Ομαδα να αποκτήσει παίκτες που θα πλαισιώσουν και θα δώσουν βάθος στο Ρόστερ της Ομάδος. Ενας από αυτούς είναι και ο Μιχάλης Κακατόλης ο οποίος τα τελευταία χρόνια έπαιζε στα ερασιτεχνικά Πρωταθλήματα της Καβάλας. “Είναι ένας εξαιρετικός αμυντικός με πολλά προσόντα ο οποίος μπορεί να βοηθήσει σε ολες τις θέσεις της άμυνας. Καλώς ήρθες Μιχάλη!!!”