Όσα ενδιαφέροντα είπε ο Β. Καστανιώτης σχετικά με την Α1 και τον Ιωνικό

Για την φετινή Α1, την ομάδα του τον Ιωνικό την επόμενη σεζόν και το αν έχει αποφασίσει αν μείνει ή όχι στην ομάδα μίλησε στον Σταύρο Μαυρίδη ο προπονητής Βασίλης Καστανιώτης.

Σχετικά με την Α1

Σε γενικές γραμμές οι δύο φετινοί όμιλοι της Α1 δεν έκρυβαν ιδιαίτερες εκπλήξεις οι περισσότερες ομάδες πήραν αυτό που τους άξιζε. Έγιναν ωραία δυνατά και αμφίρροπα παιχνίδια όπως επίσης υπήρχαν κάποιες ομάδες που προσπάθησαν να εκπλήξουν.

Για τον Ιωνικό

Όσο αναφορά την ομάδα μου τον Ιωνικό παρόλο που φαίνεται μία αποτυχημένη χρονιά για τους έξω από την ομάδα θεωρώ ότι στον τομέα που στοχεύσαμε δηλαδή το να παίξουν παιδιά με μικρό μέσο όρο ηλικίας και κυρίως από την περιοχή των διαβατών με κύριο στόχο την ανάδειξη της περσινής κ17 θεωρώ ότι το πετύχαμε και ότι αυτά τα παιδιά πήραν τις εμπειρίας και τα εχέγγυα να συνεχίσουν και να είναι αποδοτικά στην επόμενη χρονιά.

Για την επόμενη σεζόν

Για την επόμενη σεζόν η οποία είναι σχεδιασμένη η Α1 να γίνει σε ένα όμιλο θεωρώ ότι είναι βήμα προς το καλύτερο γιατί αν μη τι άλλο είναι η μεγαλύτερη κατηγορία της ΕΠΣΜ και της αρμόζει ένα πρωτάθλημα σε ένα όμιλο και με ανταγωνιστικότερες ομάδες όπως θεωρώ ότι θα είναι

Καλό υπόλοιπο σε όλους

Καλή ξεκούραση σε όλους τους πρωταγωνιστές προπονητές παράγοντες όπως επίσης καλή επιτυχία στις ομάδες μας της ΕΠΣΜ που θα διεκδικήσουν την άνοδο στη Γ εθνική.


Όσον αφορά την παραμονή μου

Όσο αφορά την παραμονή μου στην ομάδα του Ιωνικού επειδή η ομάδα έχει μία διαδικασία αλλαγής διοικητικού καθεστώτος όλα είναι ανοιχτά και από τη μεριά της διοίκησης και από τη μεριά τη δική μου