Π. Γίλης: “Πιστεύω ότι ο Κεραυνός πρέπει να τα δώσει όλα μέχρι το τέλος”

Έχοντας καταφέρει να διατηρήσει μία αήττητη έδρα και “κλέψει” βαθμούς από σπουδαίους αντιπάλους, όπως ο πρωτοπόρος Εθνικός Σοχού, βρίσκεται μέχρι στιγμής στην δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα μαζί με την Δόξα Ρετζικίου. Ο λόγος για τον Κεραυνό Κολχικού του οποίου από τους φετινούς πρωταγωνιστές είναι ο νεοφερμένος Παύλος Γίλης.

Ο ίδιος είπε στο Goalpress

Aν είμασταν προσεκτικοί θα μαζεύαμε περισσότερους πόντους

Δεν είμαι απόλυτα ικανοποιημενος από την απόδοση και την εικόνα μας αλλά είναι φυσικό επόμενο όταν κατά κύριο λόγο η ομαδα είναι φτιαγμένη φέτος. Σίγουρα θα μπορούσαμε αν είμασταν προσεκτικοί να μαζέψουμε περισσότερους πόντους άλλα άλλοτε ή ατυχία άλλοτε ή απειρία μας τους στέρησε.

Σιγά σιγά και με προσθήκες που έχουν γίνει

Μέχρι τώρα έχω γράψει νούμερα αλλά σίγουρα πάνω από όλα μετράει να παίρνουμε το 3ποντο την Κυριακή. Σιγά σιγά και με προσθήκες που έχουν γίνει και θα γίνουν ανεβαίνει το επίπεδο και αν μη τι άλλο ανεβαίνει η ποιότητα και η απόδοση μου παράλληλα.

Κοιτάμε πάντα προς τα πάνω

Πιστεύω ότι ο Κεραυνός πρέπει να τα δώσει όλα μέχρι το τέλος και να τελειώσουμε με ψηλά το κεφάλι, όπως έχουμε πει και με την διοίκηση που πάντα είναι δίπλα σε όλους και σε όλα με ότι μπορεί να συνεπάγεται αυτό. Κοιτάμε πάντα προς τα πάνω