Π. Πασχαλίδης “Στους Ακρίτες έχουμε καλή ψυχολογία, φαίνεται άλλωστε στις τελευταίες εμφανίσεις”

Την δική του θέση στην ομάδα των Ακριτών Συκεών έχει βρει ο Παναγιώτης Πασχαλίδης. Ο νεαρός άσος έχει πάρει παιχνίδια στο πόδια και στην πρώτη χρονιά στους κυανόλευκους κάνει πολύ καλές εμφανίσεις.

Μιλώντας στο Goalpress μας είπε

Αρχικά είναι η πρώτη μου χρονιά με την ομάδα και είμαι πολύ χαρούμενος που μου δίνεται η ευκαιρία να αποτελώ μέλος αυτής. Έχουμε πολύ καλή ψυχολογία, έχουμε αποκτήσει ροή στο πρωτάθλημα και αυτό φαίνεται από τις τελευταίες εμφανίσεις μας.

Από την πρώτη μέρα γνωρίζουμε πολύ καλά κάθε παίχτης τον στόχο της ομάδος ο οποίος δεν είναι άλλος από την άνοδο και παλεύουμε καθημερινά για αυτόν. Σε ατομικό επίπεδο είμαι ευχαριστημένος από αυτά που έχω προσφέρει και από τα βήματα που έχω κάνει μέχρι στιγμής όμως αναγνωρίζω ότι υπάρχουν ακόμα περιθώρια βελτίωσης.

Το ρόστερ των Ακριτών συγκροτείται από παίχτες με πολλές εμπειρίες σε υψηλότερες κατηγορίες πράγμα που με βοηθάει στο να βελτιώνομαι μέρα με την μέρα. Είμαι σίγουρος για την ομάδα φέτος και για τους στόχους που έχει θέσει και ξέρω ότι κάθε άτομο από το σύνολο των Ακριτών θα βοηθήσει στην προσπάθεια αυτήν.