Παίκτες Εθνικού Μαλγάρων: “Δώστε μας και αλλαγές Κυριακές και εμείς θα σας χαρίσουμε…”

Η επίσημη τοποθέτηση του Εθνικού Μαλγάρων

“Αλήθεια!!! Που το πάνε αυτά τα παλικάρια;
Αγώνας πρωταθλήματος απόψε στο σπιτι μας με αντίπαλο την πολύ καλη ομάδα του ΑΣ.Νέαπολης. Τελικό σκορ:Εθνικος-Νεάπολη 2-1.

Άλλο ένα παιχνίδι που τα διαμάντια των Μαλγάρων έδειξαν ποιος ηταν το αφεντικό και ποιος ήθελε περισσότερο το παιχνίδι.ένα δυνατό παιχνίδι με αρκετές δυνατές φάσεις στις οποίες ο διαιτητης επέτρεψε το δυνατό παιχνίδι και κάπου εκεί πήγε να ξεφύγει το παιχνίδι με αρκετά νεύρα κι από τις δυο ομάδες…

Παρ’ολα αυτά τα Μάλγαρα κατάφεραν να προηγηθούν στο 28’ με τον Θεοδοσιου Δημήτρη μετά από τρομερή κούρσα του Κοκοσι η μπαλα βρήκε στο δοκάρι,γυρνάει στον Θεοδοσιου και απλά έκανε αυτό που ξέρει καλά. Έτσι έληξε και το ημίχρονο,καθώς μπαίνουμε στο δεύτερο ημίχρονο με κόντρα τον αέρα μετά από κορνερ και μια αδράνεια της άμυνας η Νεαπολη κατάφερε να φέρει το ματς στα ίσια.

Τα Μάλγαρα όπως το έχουν ξανακάνει έβγαλαν αντίδραση και πίεσαν για να φέρουν το ματς εκεί που ήθελαν.Έτσι μετά από ένα κόρνερ από τα χρυσά πόδια του Κοκοσι στο 62’ η μπαλα φτάνει στα πόδια του Μπουμπιδη ο οποίος με ένα ξερό σουτ μέσα στην περιοχή βάζει την μπαλα στο πλαϊνό δίχτυ και στέλνει την σχεδόν κατάμεστη κερκίδα να ξεσηκωθεί και να πανηγυρίζουν σαν μικρά παιδιά

Πολλά συγχαρητήρια σε αυτή την ομάδα που κατάφερε για ακόμη μια αγωνιστική να βρίσκετε στην κορυφή της βαθμολογίας και να συνεχίζει να ονειρεύεται. Δεν έχουμε καταφέρει τίποτα ακόμα,ετοιμαζόμαστε μόνο για το επόμενο παιχνίδι και το ταξίδι θα μας πάει μόνο του.

Για τον Εθνικο ξεκίνησαν:
Καραφυλλιας,Γραμπας,Δήμου,Στεργιανος,Μεσιαρης,Θεοδοσιου.Α,Τόπι ,ΒΕΡΓΙΔΗΣ(MVP),Θεοδοσιου.Δ,Κοκοσι και Μπουμπιδης
Επαιξαν επίσης : Κουντουράς,Τσαντεκιδης και Πονοπουλος!
ΥΓ( από τους παίχτες ): Δώστε μας και άλλες Κυριακές και εμείς θα σας χαρίσουμε και αλλά έντονα συναισθήματα!!!”