ΠΟ Ξηροκρήνης: Ανανέωσε Κεχαΐδη

Η ανακοίνωση:

“Το Δ.Σ. του Ποδοσφαιρικού Ομίλου Ξηροκρήνης μετά την άκρως επιτυχημένη χρόνια όπου ο Σύλλογος πέτυχε τον αγωνιστικό στόχο του, είσοδος στα play off ανόδου, ανάδειξη και βελτίωσης νεαρών ποδοσφαιριστών της ευρύτερης περιοχής και συνδεση της Ακαδημίας με το Ανδρικό τμήμα.Είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας με τον προπονητή του ανδρικού μας τμήματος κ.Θοδωρή Κεχαΐδη.


Δήλωση του κόουτς:
“Αποτελώ μέλος του Συλλόγου απο 2018 και το νεο ξεκίνημα της ακαδημίας. Σε όλο αυτό το διάστημα των 5 ετών, είχαμε μαζι με τον Γιώργο Κοβιτίδη,την υποστήριξη της διοίκησης τόσο στο εγχείρημα της ακαδημίας και την ανάπτυξη του οργανισμού του Π.Ο. Ξηροκρήνης συλλογικά όσο και πλέον στο ανδρικό τμήμα με το οποίο μου δόθηκε η ευκαιρία το περασμένο καλοκαίρι να κάνω τα πρώτα μου βήματα ως 1ος προπονητής.Οι συνθήκες και το περιβάλλον εργασίας που συνάντησα, είναι αυτές που προσφέρουν την δυνατότητα σε εναν προπονητή να εργαστεί συγκεντρωμένα και μεθοδικά. Αυτός είναι και λόγος που κάνει την απόφαση μου για ανανέωση συνεργασίας εύκολη. Την δεδομένη στιγμή έχοντας κάνει αξιολόγηση της περσινής σεζόν σχεδιάζουμε το πρόγραμμα της μεταβατικής περιόδου καθώς και το πλάνο της νέας αγωνιστικής χρονιάς.
Ευχαριστω τον Σύλλογο για την εμπιστοσύνη, τους ποδοσφαιριστές μου για την αφοσίωση και την προπονητική ομαδα που αποτελειται απο τους Κώστα Παπαδόπουλο,Χάρη Πεκιαρίδη και Νίκο Γεροντή για την άψογη συνεργασία.””