Πρωταθλητής με την καλύτερη επίθεση- άμυνα, κάτοικος Α1 πλέον ο Ιάσων

Αήττητος και με πέντε νίκες σε έξι αγωνιστικές ,στο μίνι πρωτάθλημα των play off, ο Ιάσων Αυγής στέφτηκε σήμερα πρωταθλητής παρά το γεγονός ότι έμεινε στο 2-2 με αντίπαλο την ΑΕ Φιλύρου. Οι δύο ομάδες που πρωταγωνίστησαν στο φετινό πρωτάθλημα στον όμιλο τους παρουσιάστηκαν στον αγωνιστικό χώρο με αρκετά προβλήματα που προϋπήρχαν ή και προέκυψαν στην συνέχεια. Ο γηπεδούχος Ιάσων “έπαιζε” για δύο αποτελέσματα και το Φίλυρο από την άλλη μόνο με νίκη “έκλεβε” το πρωτάθλημα και μάλιστα σε μια πολύ δύσκολη έδρα.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που κατάφεραν να προηγηθούν δύο φορές στο παιχνίδι όμως η Αυγή ήταν αυτή που βρίσκοντας τα ψυχικά αποθέματα κατάφερε να ισοφαρίσει ισάριθμες φορές.

Στα θετικά της συνάντησης συμπεριλαμβάνεται το γεγονός ότι βρέθηκε αρκετός κόσμος στο γήπεδο και παρά την κρισιμότητα του αγώνα δεν πραγματοποίηθηκαν “κακές” καταστάσεις.

Στα αρνητικά συμπεριλαμβάνεται το “¨ξέσπασμα” του Σάββα Τεκίδη (ο οποίος όμως θα τοποθετηθεί δημόσια) για την συμπεριφορά του σε νεότερη δημοσίευση

Από τον κ. Παπαδόπουλου έχουν παράπονα οι άνθρωποι του Φιλύρου