Σ. Στεργίου: Ο 1ος σκόρερ του Τριαδίου μιλάει στο GoalPress

Έχοντας πετύχει μέχρι στιγμής κάτι λίγο παρακάτω από τα μισά γκολ της ομάδας του στο πρωτάθλημα την οδηγεί στην κορυφή του ομίλου. Ο λόγος για τον ποδοσφαιριστή και πρώτο σκόρερ του Ατρόμητου Τριαδίου (αλλά και του ομίλου) Σπύρο Στεργίου ο οποίος μιλώντας στο Goalpress μας είπε αρκετά ενδιαφέροντα πράγματα

Σαν γενική εικόνα και από τα αποτελέσματα είμαστε αρκετά ευχαριστημένοι. Γνωρίζουμε όμως και εμείς και ο προπονητής ότι έχουμε πολλά περιθώρια βελτίωσης και ότι πρέπει να δουλέψουμε πάνω στις αδυναμίες μας.

Ξέρουμε τη δυναμική μας σαν ομαδα και την έχουμε δείξει θεωρώ μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα και στο κύπελλο. Φυσικά και είμαι ικανοποιημενος διότι αυτή τη στιγμή η στατιστική λέει ότι είμαι πρώτος σκόρερ αλλά ψάχνω και θα ψάχνω το κάτι παραπάνω για να βοηθήσω στα μέγιστα την ομαδα και τους συμπαίκτες μου σ’ αυτή την προσπάθεια.

Κατά την γνώμη μου τον ένα στόχο τον έχουμε έχουμε πετύχει. Έχουμε μια νεανική ομαδα που θέλει να προωθήσει τα παιδιά της ακαδημίας και να τους δώσει την ευκαιρία να πρωταγωνιστήσουν και να αναδείξουν το ταλέντο τους. Τείος εμείς σαν ομαδα έχουμε σαν στόχο να νικάμε το κάθε επόμενο παιχνίδι και να βελτιώνουμε την απόδοση μας παιχνίδι με το παιχνίδι διατηρώντας την ποδοσφαιρική μας ταυτότητα.