Σ. Τοτολίδης: “Θα βρίσκομαι κοντά έστω και απ’έξω για να βοηθήσω όσο μπορώ τη Νεάπολη”

“Δικαίωμα” στο όνειρο της ανόδου στην Α1 έχει αποκτήσει κυρίως μετά την τελευταία του δυνατή αντεπίθεση. Ο λόγος για τον ΑΣ Νεάπολης ο οποίος υπολείπεται του πρωτοπόρου ΑΟΚ Αγίου Αθανασίου 3 βαθμούς. Στο Goalpress μίλησε ο τερματοφύλακας των ασπρόμαυρων Στέργιος Τοτολίδης που είναι από τους βασικούς πρωταγωνιστές της φετινής χρονιάς,ο οποίος μάλιστα είναι ιδιαίτερα άτυχος εφόσον σοβαρός τραυματισμός που έχει δεν του επιτρέπει να συνεχίσει.

Από τη γενική εικόνα της ομάδος είμαστε ευχαριστημένοι, δουλεύουμε σωστά στις προπονήσεις και αυτό φαίνεται στο γήπεδο. Προσωπικά είμαι ευχαριστημένος από τον εαυτό μου, δυστυχώς όμως πλέον δε μπορώ να βοηθήσω στην προσπάθεια της ομάδας για να πετύχει τους στόχους της καθώς θα μείνω εκτός μέχρι το τέλος της σεζόν με έναν σοβαρό τραυματισμό. Όμως θα βρίσκομαι εκεί να βοηθήσω απ’έξω όσο μπορώ!

Η Νεάπολη πηγαίνει παιχνίδι με παιχνίδι και στο τέλος της ημέρας θα κάνουμε το ταμείο της σεζόν. Στόχος μας βεβαίως είναι η άνοδος στην επόμενη κατηγορία, εάν συνεχίσουμε με τον ίδιο ρυθμό πιστεύω ότι αυτοί που θα πανηγυρίσουν στο τέλος θα είμαστε εμείς.

Έχουμε ένα πολύ δυνατό σύνολο, στο ρόστερ μας βρίσκονται 20-22 παίκτες ενεργοί κι έτοιμοι πάντα να βοηθήσουν την ομάδα στους αγώνες της. Βέβαια αυτό είναι και δουλειά των προπονητών μας κυρίων Ανέστη Ασλανίδη, Φώτη Ξηρογιάννη και Κώστα Μωυσιάδη. Όλοι μας θα πετύχουμε τον στόχο μας.