Σ. Βαταμίδης: “Ήμαστε πεπεισμένοι πως οι στόχοι του Ηρακλή θα επιτευχθούν με σκληρή δουλειά θέληση και όρεξη”

Στο 1-1 παρέμεινε ο Ηρακλής Θερμαϊκού μέσα στο γήπεδο του με αντίπαλο τον Μαραθώνα. Η ομάδα χρειαζόταν τη νίκη έτσι ώστε να παραμείνει σε όσο το δυνατόν κοντινή απόσταση από τους στόχους της.

Στο Goalpress μίλησε ο ποδοσφαιριστής του συλλόγου Σταύρος Βαταμίδης

Σίγουρα δεν είμαστε ικανοποιημένοι από την γενική μας εικόνα στο πρωτάθλημα μέχρι στιγμής!Μια ομάδα με τόση καλή οργάνωση με τόσο καλό υλικό και πολύ καλούς προπονητές και μια διοίκηση που στηρίζει σε όλα τους ποδοσφαιριστές σίγουρα έχει απαιτήσεις για πρωταθλητισμό!

Η δίψα για διάκριση υπάρχει σε όλους τους ανθρώπους που απαρτίζουν την ομάδα! Σε καμία περίπτωση δεν θα μπορούσα να είμαι ευχαριστημένος προσωπικά καθώς όπως προείπα το σύνολο μπορεί να πετύχει πολλά και αυτή την στιγμή δυσκολεύεται δεν θα μπορούσα να βγάλω τον εαυτό μου από έξω πόσο μάλλον ερχόμενος από ένα πρωτάθλημα μεγαλύτερης δυναμικότητας και με πολλές παραστάσεις από ψηλότερες κατηγορίες οι απαιτήσεις είναι πολλές και είμαι πεπεισμένος ότι πρώτα η ομάδα και ύστερα εγώ θα φανούμε αντάξιοι των προσδοκιών της διοίκησης και των ανθρώπων που την ακολουθούν!

Οι στόχοι της ομάδας δύσκολα η εύκολα θα επιτευχθούν και είμαστε πεπεισμένοι όλοι πως θα γίνει με σκληρή δουλειά θέληση και όρεξη!