“Σάλπισμα” αντεπίθεσης ενόψει της συνέχειας για Νίκη Ηρακλείου

ΕΠΑΝΑΣΥΝΤΑΞΗ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΗΤΤΑ ΣΤΟ ΡΕΤΖΙΚΙ ΚΑΙ ΣΑΛΠΙΣΜΑ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗΣ ΕΝΟΨΕΙ ΤΗΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑΣ

Να αφήσει πίσω της την ήττα από την Δόξα Ρετζικίου και να ανασυγκροτηθεί άμεσα αρχής γενομένης από το παιχνίδι της επόμενης αγωνιστικής στο «σπίτι» της με αντίπαλο την ΑΕ Φιλύρου θέλει η ΝΙΚΗ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ στην προσπάθεια που καταβάλλει φέτος να διατηρηθεί στην κατηγορία.

Η ομάδα του Γιάννη Τσιτάκη βρίσκεται σε οριακό βαθμολογικά σημείο με όλους στο «στρατόπεδο» της Νίκης να είναι αποφασισμένοι να ξεκινήσουν την αγωνιστική τους αντεπίθεση. Τα πολλά προβλήματα τραυματισμών, οι ατυχίες και οι διαιτητικές αποφάσεις έχουν κρατήσει χαμηλά την Νίκη φέτος.

Όλοι στην ομάδα γνωρίζουν την σημασία του ερχόμενου παιχνιδιού που ακολουθεί και θα το αντιμετωπίσουν σαν ένα τελικό. Στο «σπίτι» τους παρουσιάζονται πολύ δυνατοί και θέλουν να συνεχίσουν το νικηφόρο σερί τριών αγωνιστικών που τρέχουν εντός έδρας με μια ακόμα θετική εμφάνιση απέναντι σε μια ομάδα που φιγουράρει στα ψηλά στρώματα της βαθμολογίας. Δίνοντας υπόσχεση να τα «δώσουν όλα» μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος, ποδοσφαιριστές του Ι. Τσιτάκη «καλούνται» να δώσουν απαντήσεις. Εξάλλου, το ρόστερ των «πρασίνων» απαριθμεί μια πεντάδα ποδοσφαιριστών με εμπειρίες και πρωταγωνιστικές πορείες σε υψηλότερες κατηγορίες της ΕΠΣΜ. Σύσσωμη η διοίκηση κάνει κάλεσμα στον κόσμο του Ηρακλείου να στηρίξει αυτή την προσπάθεια με την παρουσία του δίνοντας βροντερό παρόν την Κυριακή στις 15.30 στο γήπεδο του Ηρακλείου, βοηθώντας τους πράσινους στο κομβικό παιχνίδι της 17ης αγωνιστικής απέναντι στην ισχυρή ΑΕ Φιλύρου.