Σημαντική συνάντηση Σ.Δημητριάδη με Μ.Μπεκίρη και Ι.Παπαγεωργίου

Εξαιρετικό κλίμα στη συνάντηση του Προέδρου της ΕΠΣ Μακεδονίας, Σάββα Δημητριάδη με τους Μιχαήλ Μπεκίρη και Ιωάννη Παπαγεωργίου στο γραφείο του Πρωθυπουργού στο Διοικητήριο ΘεσσαλονίκηςΤη Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου πραγματοποιήθηκε συνάντηση του Προέδρου της ΕΠΣ Μακεδονίας, κ. Σάββα Δημητριάδη με τον διευθυντή του γραφείου του Πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη, στο Διοικητήριο Θεσσαλονίκης και με τον συντονιστή του γραφείου, κ. Ιωάννη Παπαγεωργίου για θέματα που αφορούν στην ΕΠΣ Μακεδονίας και γενικότερα για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρου του νομού.\

Η συνάντηση έγινε σε εξαιρετικό κλίμα και έγιναν αμφότερες δεσμεύσεις για την υλοποίηση των προτάσεων που κατέθεσε ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Μακεδονίας.Μετά το πέρας της συνάντησης ο κ. Σάββας Δημητριάδης δήλωσε: «Συνάντησα τον κ. Μπεκίρη και τον κ. Παπαγεωργίου, δύο ανθρώπους που με άκουσαν με πολύ ενδιαφέρον και απάντησαν σε πολλά ερωτήματά μου με πλήρη ειλικρίνεια ανανεώνοντας το ραντεβού μας.

Είναι η δεύτερη συνάντηση που είχαμε με κυβερνητικούς παράγοντες, η πρώτη ήταν με τον Υπουργό Αθλητισμού κ. Ιωάννη Βρούτση, του οποίου το ενδιαφέρον για θέματα της Ένωσής μας, αλλά και γενικότερα των ΕΠΣ, είναι μεγάλο και μάλιστα προχωρήσαμε στην ΕΠΣ Μακεδονίας και σε άλλες 23 Ενώσεις σ’ όλη τη χώρα στην ενεργειακή αναβάθμιση των αθλητικών μας κέντρων με την τοποθέτηση φωτοβολταϊκών ύψους δαπάνης έως 30.000 ευρώ.Στη δεύτερη συνάντηση με τον κ. Μπεκίρη, θέσαμε θέματα που αφορούν στις γηπεδικές εγκαταστάσεις του νομού μας, την υγειονομική περίθαλψη των ερασιτεχνών ποδοσφαιριστών, τα οικονομικά δεδομένα των ερασιτεχνικών σωματείων και πολλά άλλα θέματα».