Σύμφωνα με δημοσίευμα της Repubblica, η Μίλαν προχώρησε σε συμφωνία με τον Λούκα Μόντριτς για την υπογραφή μονοετούς συμβολαίου. Ο 38χρονος Κροάτης μέσος, που έχει γράψει τη δική του ιστορία με τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης, φαίνεται πως είναι έτοιμος να κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα του στο ιταλικό πρωτάθλημα με τους Ροσονέρι.
Η συμφωνία αφορά σε ένα συμβόλαιο διάρκειας ενός έτους, γεγονός που ενισχύει τις πληροφορίες πως ο Μόντριτς ίσως σκέφτεται το τέλος της καριέρας του, έχοντας κατακτήσει σχεδόν τα πάντα σε συλλογικό επίπεδο με τη Ρεάλ. Μεταξύ αυτών, 5 Champions League και πολλές εσωτερικές διακρίσεις στην Ισπανία.
Η κίνηση αυτή δείχνει τη διάθεση της Μίλαν να προσθέσει εμπειρία και ποιότητα στη μεσαία της γραμμή, επιλέγοντας έναν παίκτη με τρομερό βιογραφικό και ξεχωριστό ηγετικό χαρακτήρα. Εφόσον επισημοποιηθεί, θα πρόκειται για μία από τις σημαντικότερες μεταγραφικές κινήσεις του καλοκαιριού στη Serie A.