Στην Κίνα η Πρωταθλήτρια Ομάδα 5χ5 Cometas, με παίκτες μόνο από Θεσσαλονίκη

Στο παγκόσμιο τουρνουά 5×5 που θα λάβει μέρος στη Κίνα από 1 έως 8 Σεπτεμβρίου θα συμμετάσχει η ελληνική πρωταθλήτρια ομάδα COMETAS.

Η ομάδα απαρτίζεται από παίχτες που πλαισιώνουν την εθνική ομάδα της χώρας μας, αλλά και παίζουν στη Γ’ εθνική, και τα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα της Θεσσαλονίκης και πιο συγκεκριμένα από τους:
Γλαβίνα Κωνσταντίνο, Σαχίνη Ανδρέα, Χατζηβλασίου Δημητρη, Φούσκα Θανάση, Παπαδόπουλο Αναστάση, Τούσα Ραφαήλ και Φούσκα Στράτο.

Η ανάρτηση τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης:

ROAD TO CHINA

Και το ταξίδι συνεχίζεται…Η ομαδα μας είναι έτοιμη να αντιπροσωπεύσει επάξια, όπως κάθε φορά τη χώρα μας, στο πρώτο διεθνές τουρνουά που διεξάγεται στην Κίνα.

China Shijiazhuang 5v5 Football International Championship

Την Τρίτη 29/8 η ομάδα μας αναχωρεί από Θεσσαλονίκη για να φτάσει 30/8 στη Shijiazhuang της Κίνας. Και να αγωνιστεί με ομάδες υψηλού επιπέδου, από χώρες όπως:

Brazil, Argentina, Italy ,Slovenia, Cameroon, Beijing, Hong Kong, Macao, Chinese Taipei, Shanghai, Shanxi, Xinjiang, Ningxia, Dalian, Shijiazhuang.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε σε αυτή τη μεγάλη προσπάθεια που κάνουμε, τους υποστηρικτές και φίλους μας γιατί χωρίς αυτούς τίποτα δν θα ήταν εφικτό!

Με πολλή αγάπη τον Κύριο Σοφοκλή Γκένo και την ομάδα του για τις τρομερές εμφανίσεις που μας δώρισαν (@cliffapparel).

Τον εμπνευστή της γενικής ιδέας όπως και ολοκλήρου του παιχνιδιού… Θανάση Παπαδόπουλο που δίχως την πολύτιμη βοήθεια του όλα θα ήταν αδύνατο να συμβούν.

Το OPAP Unileague διότι χωρίς την περσινή μας κατάκτηση του Πανελλήνιου πρωταθληματος, δεν θα είχαμε την ευκαιρία να ζήσουμε αυτή την ξεχωριστή εμπειρία.