Τ. Παπάζης: “Στον Σοχό κουβαλάμε μια πολύ βαριά κληρονομιά που οφείλουμε να την συνεχίσουμε”

Για το δύσκολο φετινό εγχείρημα να κατέβει κανονικά η ομάδα, Εθνικός Σοχού, στο πρωτάθλημα, το κομμάτι της διοίκησης, τον ρόλο που έχει ο καθένας και διάφορα ενδιαφέροντα μίλησε στο Goalpress ο γενικός αρχηγός του Εθνικού Σοχού Τάσος Παπάζης

Έπρεπε όλο αυτό να το διαχειριστούμε

Φέτος ήταν ένα δύσκολο ξεκίνημα για εμάς διότι η ομάδα ξεκίνησε από το μηδέν, είχε μόνο ένα δελτίο. Οπότε καταλαβαίνετε ότι έπρεπε να κάνουμε έναν αγώνα δρόμου σε σύντομο χρονικό διάστημα. Η δεύτερη δυσκολία ήταν όταν μας ανακοίνωσαν ότι θα κατέβουμε στην Α κατηγορία έπρεπε όλο αυτό να το διαχειριστούμε.

Στο κομμάτι της διοίκησης είμαστε…

Αρχές Ιουνίου είμασταν στην Α1 και ξαφνικά αρχές Αυγούστου μας ανακοίνωσαν ότι θα παίξουμε μια κατηγορία κάτω. Όπως καταλαβαίνετε όλο αυτό μας ήρθε ξαφνικό. Το μόνο που είχαμε να κάνουμε ήταν και είναι να κοιτάξουμε την επόμενη μέρα. Στο κομμάτι της διοίκησης είμαστε οι ίδιοι τα τελευταία 7 χρόνια δεν έχει αλλάξει κάτι, πάνω από όλα είμαστε φίλοι μεταξύ μας.

Ο κάθε ένας έχει τον ρόλο του

Αυτό είναι και ένα μεγάλο ατού στο να μας κρατάει όλες αυτές τις χρονιές σε ρόλο πρωταγωνιστή σε όποια κατηγορία και αν παίζουμε είτε αυτό λέγετε β τοπικό είτε λέγεται Γ εθνική κατηγορία. Ο κάθε ένας έχει τον ρόλο του και όλοι μαζί παίρνουμε τις αποφάσεις.

Άλλος βάζει χρήματα άλλος βάζει προσωπικό χρόνο

Για εμένα προσωπικά οι διοικήσεις των ομάδων είναι οι πραγματικοί ήρωες και τους λόγους τους ξέρουμε όλοι. ‘Άλλος βάζει χρήματα άλλος βάζει προσωπικό χρόνο και άλλος και τα δύο. Εμείς τα έχουμε και τα δύο κομμάτια πολύ δομημένα μεταξύ τους. έχουμε ένα πλάνο από την αρχή της χρονιάς και αυτό δεν αλλάζει. Το μόνο που κάνουμε είναι να προσθέτουμε κάποιες πινελιές μέσα στην χρόνια για το καλό της ομάδας .

Τα παιδιά δουλεύουν σε φουλ ρυθμούς

Στο αγωνιστικό κομμάτι η ομάδα αυτή την στιγμή έχει 22 ενεργούς ποδοσφαιριστές και αν χωράει η λέξη επαγγελματισμός στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο τότε το μόνο σίγουρο είναι ότι αυτό που βλέπουμε μέσα από τις προπονήσεις καθημερινά είναι ότι αυτά τα παιδιά δουλεύουν σε φουλ ρυθμούς.

Η ομάδα είναι πρώτη αυτή την στιγμή

Αυτό φυσικά οφείλεται στην πολύ καλή δουλειά του προπονητή μας του Άκη Στεφανόπουλου και του γυμναστή και βοηθό προπονητή τον Γιώργο Τσιόκα. Το γήπεδο είναι ο καθρέφτης και όλα φαίνονται εκεί μέσα. Η ομάδα είναι πρώτη αυτή την στιγμή, αυτό ήταν το πλάνο από την αρχή οπότε είμαστε μέσα στα σχέδια μας.

Η φανέλα είναι βαριά

Είναι ξεκάθαρο και δεν το κρύψαμε ούτε μια στιγμή ότι φέτος πάμε να πάρουμε το πρωτάθλημα. Η φανέλα είναι βαριά με όλη την σημασία της λέξεως και εμείς κουβαλάμε μια πολύ βαριά κληρονομιά που οφείλουμε να την συνεχίσουμε.

Εμείς έχουμε εμπιστοσύνη στους παίκτες

Φέτος είναι ένα πρωτάθλημα αρκετά δύσκολο ακόμη δεν έχει ξεκαθαρίσει κάτι και θα παλέψουν αρκετές ομάδες και για την άνοδο αλλά και για την σωτηρία. Μέχρι στιγμής με οποία ομάδα παίξαμε βλέπει το παιχνίδι σαν να είναι τελικός και καλά κάνει. Εμείς έχουμε εμπιστοσύνη στους παίκτες και το προπονητικό τιμ και πρώτα ο Θεός να είμαστε αυτοί που το καλοκαίρι θα πάρουμε το πρωτάθλημα.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους χορηγούς μας

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους χορηγούς μας που είναι κάθε χρόνο δίπλα μας και θέλω να κάνω προσωπικά ένα κάλεσμα στον κόσμο να μας στηρίζει κάθε Κυριακή σε αυτή την δύσκολη χρονιά που έχουμε. Πραγματικά τους έχουμε ανάγκη σε κάθε παιχνίδι είτε είναι εκτός έδρας είτε εκτός.