Το Σάββατο 11/5 η επετειακή εκδήλωση της ΕΠΣΜ για τα 100 χρόνια της

Το Σάββατο 11 Μαϊου 2024 και ώρα 19.00 στο Συνεδριακό Κέντρο «Ιωάννης Βελλίδης» της HELEXPO ΔΕΘ η επετειακή εκδήλωση της ΕΠΣ Μακεδονίας για τα 100 χρόνια από την ίδρυσή της

Η ΕΠΣ Μακεδονίας το Σάββατο 11 Μαϊου 2024 και ώρα 19.00 στο Συνεδριακό Κέντρο «Ιωάννης Βελλίδης» της HELEXPO Δ.Ε.Θ. (Λεωφ. Στρατού & 3ης Σεπτεμβρίου) θα πραγματοποιήσει την επετειακή της εκδήλωση για τη συμπλήρωση 100 χρόνων από την ίδρυσή της (1924 – 2024).

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα προβληθεί ντοκιμαντέρ με την εξιστόρηση των 100 χρόνων δημιουργικής παρουσίας της ΕΠΣ Μακεδονίας στα δρώμενα του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου και τη συμβολή της στην ανάπτυξη του ποδοσφαίρου.

Θα τιμηθούν τα σωματεία που ίδρυσαν την ΕΠΣ Μακεδονίας ο ΓΣ Ηρακλής Θεσσαλονίκης, ο ΑΣ Αρης Θεσσαλονίκης και ο ΓΣ Μέγας Αλέξανδρος Θεσσαλονίκης και η ΧΑΝΘ που διοργάνωσε το 1ο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου στη Θεσσαλονίκη το 1923.

Επίσης, θα τιμηθούν και φυσικά πρόσωπα από κάθε ιδιότητα, ήτοι παράγοντας, ποδοσφαιριστής, προπονητής και διαιτητής.

Στην επετειακή εκδήλωση θα παρουσιάσουν το πρόγραμμά τους τα μουσικά συγκροτήματα «Stringless» και «Fortissimo».

Χορηγοί της εκδήλωσης είναι η Σχολή Ανώτερης Επαγγελματικής Κατάρτισης ΔΕΛΤΑ 360ο, η εταιρία KIMBO (il café di Napoli) και το Ιδιωτικό ΚΤΕΟ AUTECO.