Το Soccer X Camp έρχεται ξανά το Δεκέμβριο στη Θεσσαλονίκη

Η Soccer and More, μετά από έντονη ζήτηση, διοργανώνει νέο διεθνές Scouting Soccer X Camp στη Θεσσαλονίκη (open trials) για ποδοσφαιριστές γεννημένους τα έτη 2006-2007, 2008-2009, 2010-2011 στις εγκαταστάσεις του αθλητικού κέντρου της Νέας Ραιδεστού στη Θεσσαλονίκη από την Τετάρτη 27/12 ως και την Παρασκευή 29 Δεκεμβρίου 2023.

Πρόκειται για ένα τριήμερο scouting camp υψηλών προδιαγραφών που διοργανώνει η κορυφαία γερμανική εταιρία Management «Soccer and More» με στόχο την ανεύρεση και ανάδειξη ταλαντούχων νεαρών ποδοσφαιριστών για ευρωπαϊκές ομάδες. Η διοργάνωση έχει τεθεί υπό την αιγίδα του Οργανισμού Ανάπτυξης Σχολών Ποδοσφαίρου Ελλάδας (ΟΑΣΠΕ).

Επικεφαλής του τεχνικού προγράμματος είναι οι εκπρόσωποι της γερμανικής εταιρίας Soccer and More στην Ελλάδα, Τάσος Μαραγκοζίδης και Δημήτρης Πετκάκης.

Στόχος του Scouting Camp είναι να τροφοδοτήσει συλλόγους της Γερμανίας, Γαλλίας, Ολλανδίας, Ιταλίας όπως επίσης και ελληνικές ομάδες της Super League, μεταξύ των οποίων ΠΑΟΚ, Άρης, Ολυμπιακός, ΑΕΚ, Παναθηναϊκός.

Η Soccer and More συνεργάζεται με τους κορυφαίους ευρωπαϊκούς συλλόγους και στις φετινές μεταγραφές κατετάγη 5η στη Γερμανία και 17η στον κόσμο, ενώ εκπροσωπεί πάνω από 200 ποδοσφαιριστές σε όλη την Ευρώπη.

Το διεθνές Scouting Camp της Θεσσαλονίκης, αποτελεί μια πολύ μεγάλη ευκαιρία για τους εκκολαπτόμενους ποδοσφαιριστές να διεκδικήσουν μια θέση στο στερέωμα του επαγγελματικού ποδοσφαίρου.

“Στο πλαίσιο της ανάπτυξής μας, ως εκπρόσωποι της Soccer and More, θα θέλαμε να προσκαλέσουμε νεαρούς ποδοσφαιριστές απ’ όλη την Ελλάδα που πιστεύουν στον εαυτό τους να δηλώσουν συμμετοχή σε μια αξιόπιστη διοργάνωση.

Το διεθνές scouting camp που προγραμματίζουμε για την περίοδο των Χριστουγέννων στη Θεσσαλονίκη, έχει προσελκύσει δεκάδες σημαντικούς κυνηγούς ταλέντων καθώς σκοπό έχει να αναδείξει νέους ποδοσφαιριστές οι οποίοι έχουν τις προϋποθέσεις να πλαισιώσουν κορυφαίους συλλόγους άμεσα.

Κατά τη διάρκεια των αγώνων προπονητικού χαρακτήρα θα παραβρίσκονται στο γήπεδο φυσιοθεραπευτές, ιατροί και ό,τι προβλέπεται για τη διεξαγωγή ενός αγώνα ποδοσφαίρου. Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας (προπονήσεων και αγώνων), οι παίκτες που θα ξεχωρίσουν και θα επιλεγούν, θα μεταβούν για νέα δοκιμαστικά στην έδρα των ευρωπαϊκών και ελληνικών συλλόγων, σε ημερομηνία που επιλέγει ο εκάστοτε σύλλογος σε συνεννόηση πάντα με την οικογένεια του παίκτη.“, ανέφεραν οι επικεφαλής του Scouting Camp.

ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ
Το Soccer X Camp θα διεξαχθεί στο γήπεδο με φυσικό χόρτο της Νέας Ραιδεστού, στη Θεσσαλονίκη.

Η ΔΙΑΜΟΝΗ
Η διαμονή θα γίνει σε πολυτελή ξενοδοχεία της Θεσσαλονίκης με πλήρη διατροφή.

ΟΡΓΑΝΩΣΗ SOCCER X CAMP

  • Κατά τη διαδικασία των δοκιμαστικών θα υπάρχουν επαγγελματίες προπονητές που συνεργάζονται με τη Soccer and More.
  • Για τους τερματοφύλακες θα υπάρχει προπονητής Goalkeeper.
  • Θα διεξαχθούν συνολικά 3 προπονητικές μονάδες – αγώνες για κάθε γκρουπ καθώς επίσης και διάφορες μετρήσεις (Τετάρτη 27/12 απόγευμα, Πέμπτη 28/12 πρωί, Παρασκευή 29/12 πρωί) στο γήπεδο της Νέας Ραιδεστού.
  • Κάθε προπονητική μονάδα – αγώνας διαρκεί 90’.

ΣΚΟΠΟΣ SOCCER X CAMP

  • Συνεργασία με παίκτες υψηλού επιπέδου οι οποίοι να ανταποκρίνονται με αξιώσεις στις σύγχρονες απαιτήσεις του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου.
  • Επιλογή παικτών οι οποίοι διαθέτουν ηγετικές τάσεις, γρήγορο ρυθμό παιχνιδιού, δημιουργική σκέψη στον αγωνιστικό χώρο.
  • Επαγγελματική κατεύθυνση του κάθε επιλεγμένου παίκτη ξεχωριστά.
  • Η μετάβαση θα γίνει σε ημερομηνία που επιλέξει η εκάστοτε ομάδα σε συνεννόηση με την οικογένεια του παίκτη.

ΟΙ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ

  • ΤΑΣΟΣ ΜΑΡΑΓΚOΖΙΔΗΣ: Ο ομογενής FIFA Agent που ζει και εργάζεται στη Γερμανία όντας από τους πλέον έμπειρους στο χώρο του ποδοσφαίρου.
  • ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΕΤΚΑΚΗΣ: Ο πρώην επαγγελματίας ποδοσφαιριστής, κάτοχος διπλώματος UEFA A΄, έχει διαγράψει μια μεγάλη καριέρα στα γήπεδα και πλέον δραστηριοποιείται στην ανάδειξη ταλαντούχων παικτών.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ – ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Τ. +30 6930 393091
T. +49 176 47324548
Facebook: @SoccerXCamp

E-mail:
am@soccerandmore.org
dp@soccerandmore.org

Ή δηλώστε συμμετοχή εδώ!