Το Soccer X Camp έρχεται ξανά τον Ιούνιο στη Θεσσαλονίκη

Ετοιμαστείτε για μια μοναδική εμπειρία, καθώς η Soccer and more σας προσκαλεί στο πιο σημαντικό αθλητικό γεγονός του καλοκαιριού! Από τις 22 έως τις 24 Ιουνίου 2024, το διεθνές Scouting Camp επιστρέφει στη Θεσσαλονίκη για να ανακαλύψει τα πιο λαμπρά ταλέντα στον κόσμο του ποδοσφαίρου.

Η Soccer and more Ltd.., μετά τις εντυπωσιακές επιτυχίες της, αποφάσισε να ανοίξει ξανά τις πύλες της σε νεαρούς και φιλόδοξους ποδοσφαιριστές που ονειρεύονται μια λαμπρή καριέρα.

Στο Soccer X Camp που θα διεξαχθεί στο αθλητικό κέντρο της Νέας Ραιδεστού στη Θεσσαλονίκη, θα παραβρεθούν FIFA agents και scouts από κορυφαίες γερμανικές ομάδες όπως οι Freiburg, Karlsruhe, Astoria Walldorf, Augsburg και Wolfsburg, καθώς και από Αυστριακές, Ολλανδικές και Ιταλικές ομάδες, οι οποίες θα ανακοινωθούν στη συνέχεια.

Αν είσαι γεννημένος τα έτη 2007, 2008, 2009, 2010 και πιστεύεις ότι έχεις το ταλέντο και το πάθος για να ξεχωρίσεις, τότε αυτή είναι η ευκαιρία σου! Έλα να επιδείξετε τις ικανότητές σας μπροστά σε κορυφαίους προπονητές και FIFA agents.

Η Soccer and more Ltd. δεν αναζητά απλώς παίκτες, αλλά δημιουργεί τα αστέρια του αύριο. Αν θέλετε να σας παρακολουθήσουν κορυφαίες ομάδες και να ζήσετε μια μοναδική ευκαιρία για αναβάθμιση της καριέρας σας, μην χάσετε αυτήν την ευκαιρία! Κάντε το όνειρό σας πραγματικότητα και δηλώστε τώρα συμμετοχή στο Soccer X Camp.

Τ. +30 6930 393091
T. +49 176 47324548

Facebook: Soccer X Camp
E-mail:
am@soccerandmore.org
dp@soccerandmore.org

Website:
Soccer X Camp

Δηλώστε συμμετοχή εδώ!