Το Yuppi Camp Soccer Tournament έρχεται και φέτος στη Χαλκιδική

Το 2ο YUPPI Camp Soccer Tournament είναι γεγονός. Μετά τη μεγάλη περσινή επιτυχία και φέτος οι εγκαταστάσεις της παιδικής κατασκήνωσης YUPPI CAMP είναι έτοιμες να φιλοξενήσουν 1300 παιδιά και προπονητές από όλη την Ελλάδα για το 2ο μεγάλο καλοκαιρινό φεστιβάλ ποδοσφαίρου!

Ο Γιώργος Προσκυνητόπουλος μαζί με τον Βαγγέλη Αλεξόπουλο διοργανώνουν σε συνεργασία με την YUPPI CAMP από τις 15 με΄χρι και τις 21 Ιουνίου ένα ποδοσφαιρικό τουρνουά υψηλών προδιαγραφών για όλες τις ηλικίες στη μαγευτική Χαλκιδική.

Ο Γιώργος Προσκυνητόπουλος δήλωσε: “Στόχος μας είναι αυτό το τουρνουά να γίνει θεσμός έτσι ώστε αθλητές και προπονητές να ανανεώνουν το ραντεβού τους κάθε χρόνο για ποδοσφαιρικές ‘διακοπές’. ”

Ενώ, ο Βαγγέλης Αλεξόπουλος συμπλήρωσε: “Το τουρνουά προσφέρει ποδόσφαιρο με επίκεντρο τα παιδιά και τη διασκέδασή τους και παρέχει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες και ασφάλεια για όλους τους φιλοξενούμενους (Διατροφή, Διαμονή, Γήπεδα κτλπ).” .

Όσον αφο΄ρα τη Διαμονή:

Η διοργάνωση προσφέρει τη διαμονή στους αθλητές στο χώρο της κατασκήνωσης.

Παροχή 5 γευμάτων στους αθλητές καθώς και προπονητές – υπεύθυνους με ειδικό μενού από αθλητικό διατροφολόγο για αθλητές ανάλογα με τις θερμιδικές ανάγκες τους.

Η διαμονή γίνεται σε σπιτάκια των 12 έως 16 ατόμων τηρώντας όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα για την covid-19.

Για επιπλέον διανυκτερεύσεις ενημερώστε εγκαίρως τη διοργάνωση.

Οι γονείς των παιδιών μπορούν να επικοινωνήσουν με τη διοργάνωση για να τους προτείνει ξενοδοχεία και ξενώνες στην ευρύτερη περιοχή.

Οι συνοδοί ή/και προπονητές των παιδιών είναι υπεύθυνοι για την τήρηση των κανόνων πειθαρχίας, της μη πρόκλησης υλικών ζημιών και φθορών στους χώρους της κατασκήνωσης.

Για τους προπονητές και τους υπεύθυνους των ομάδων προβλέπεται διαμονή σε τετράκλινα δωμάτια εντός της κατασκήνωσης, καθώς η διοργάνωση εξασφαλίζει υπεύθυνο (ομαδάρχη) που θα βρίσκεται 24 ώρες με τους αθλητές.

Όσον αφορά τις Μετακινήσεις:

Σε περιπτώσεις που οι ομάδες χρειάζονται τοπικές μετακινήσεις προς / από τα γήπεδα, καλύπτονται από τα λεωφορεία της διοργάνωσης.

Η μετακίνηση από τις πόλεις των ομάδων προς την κατασκήνωση καθώς και η επιστροφή είναι διασφαλισμένη από τη διοργάνωση.

Γενικά:

Εντός των εγκαταστάσεων θα λειτουργεί γραμματεία για την εξυπηρέτηση των ομάδων καθώς και για οποιαδήποτε πληροφορία ή ερώτηση για το τουρνουά, τη διαμονή και το πρόγραμμα δραστηριοτήτων.

Σε όλους τους συμμετέχοντες απονέμονται αναμνηστικά συμμετοχής, μετάλλια και κύπελλα για τις νικήτριες ομάδες καθώς και δώρα έκπληξη με διάφορα events που θα πραγματοποιούνται κατά τη βραδινή ψυχαγωγία των παιδιών.

Κατά τη διάρκεια των αγώνων θα υπάρχουν διαιτητές και ιατρός.

Τέλος, οι αθλητές παράλληλα με το τουρνουά και κατά τον ελεύθερο τους χρόνο θα μπορούν να συμμετέχουν σε παράλληλες εκδηλώσεις που διοργανώνει και εγγυάται η κατασκήνωση όπως: Πισίνα, Extreme Sports, Μπάσκετ, Χάντμπολ, Πινκγ Πονγκ κα.

* Η ασφαλιστική κάλυψη των προπονητών – υπευθύνων είναι ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ και καλύπτεται αποκλειστικά και μόνο απο τη διοργάνωση.