Β. Ωραιόπουλος: “Η Αναγέννηση δείχνει χαρακτήρα μαχητή”

Πολύ καλή εκκίνηση πραγματοποίησε με την έναρξη του πρωταθλήματος η Αναγέννηση Νέων Επιβατών. Μετράει το απόλυτο 4 στα 4 ενώ σήμερα αποκλείστηκε μετά από αρκετά καλή εμφάνιση από την επόμενη φάση του θεσμού.

Στο Goalpress μίλησε ένα από τα σημαντικά κομμάτια του παζλ ο τερματοφύλακας της ομάδας Βασίλης Ωραιόπουλος

Είμαστε ικανοποιημένοι για τα μέχρι τώρα παιχνίδια, η ομαδα έδειξε σοβαρό πρόσωπο που ξέρει τι θέλει μέσα στον αγωνιστικό χώρο αλλά είναι ακόμα αρχή , χρειαζόμαστε πολλή δουλειά.

Ο προπονητής και οι συμπαίκτες μου έχουμε πολύ όρεξη να βελτιώσουμε τις αδυναμίες μας για να καταφέρουμε στο τέλος του πρωταθλήματος τον στόχο μας .

Όσο αναφορά εμένα, μετά από έναν σοβαρό τραυματισμό είμαι αρκετά ικανοποιημένος για τις μέχρι τώρα εμφανίσεις μου αλλά προσωπικά δεν μου αρκεί θέλω κάθε εβδομάδα να γίνομαι καλύτερος και να βοηθάω όλο και περισσότερο τους συμπαίκτες μου και τον προπονητή που δείχνει εμπιστοσύνη στο πρόσωπο μου .

Έχουμε ένα πολύ καλό σύνολο παικτών με όρεξη πάθος και θέληση να βγαίνουμε νικητές στο τέλος κάθε αγώνα και πιστεύω ότι στο τέλος του πρωταθλήματος η Αναγέννηση θα βρίσκεται εκεί που της αξίζει

Η ομάδα δείχνει χαρακτήρα μαχητή, αρνείται να χάσει και παλεύουμε σκληρά ο ένας για τον άλλον μέχρι το τελευταίο λεπτό του αγώνα