Ξεκινά άμεσα τον σχεδιασμό του ο Μακεδονικός Λητής

Σε κλίμα ενότητας και παρουσία αρκετών φίλων της ομάδας (με την ευχή του χρόνου να είναι περισσότεροι), πραγματοποιήθηκε η Γενική Συνέλευση για την έγκριση του Απολογισμού-Ισολογισμού του προηγούμενου έτους, έγκριση Προϋπολογισμού του επόμενου καθώς επίσης και εκλογές για ανάδειξη νέου Δ.Σ και ελεγκτικής επιτροπής για την τριετία 2023-2026.

Ακολούθησε ώριμη και διαλογική συζήτηση τόσο για την αγωνιστική περίοδο που πέρασε, όσο και για την επόμενη, με το κλίμα συσπείρωσης και ενότητας να κυριαρχεί καθόλη τη διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης.

Μέσω της διαδικασίας των εκλογών προέκυψε το ΔΣ για την επόμενη τριετία, το οποίο αποτελείται από τους Γέρμανλη Δημήτριο, Θεοδώρου Σωτήριο, Κατσούφη Αναστάσιο, Μάτη Αθανάσιο, Μοδίτση Πασχάλη, Παπαδόπουλο Αθανάσιο, Παπαδόπουλο Ιωακείμ, Πιτσινέλη Μιχαήλ, Πριονίδη Ιωάννη και Χατζηαντωνίου Χρήστου. Εντός των επόμενων ημερών το ΔΣ θα συγκροτηθεί σε Σώμα και θα κατανεμηθούν οι αρμοδιότητες – καθήκοντα των μελών.

Επιπλέον αποφασίστηκε, εκτός του ΔΣ το οποίο θα εκπροσωπεί θεσμικά το Σύλλογο, να δοθεί ενεργός ρόλος σε όλα τα παρευρισκόμενα μέλη αλλά και σε άλλα πρόσωπα που θα συνεισφέρουν σε συγκεκριμένους τομείς, ώστε ο Μακεδονικός μας να παραμείνει υγιής, δυνατός και πρωταγωνιστής.

Ένα χωριό, μία ομάδα, μία οικογένεια….