Νίκος Λαζαρίδης: Το «10αρι» γέννημα-θρέμμα της Νικόπολης

Νίκος Λαζαρίδης: Το «10αρι» της Νικόπολης που τα κάνει όλα και συμφέρει

Στις μέρες μας, σπάνια βρίσκεις ποδοσφαιριστές με τόσο μεγάλη επιδραστικότητα σε μια ομάδα. . Γέννημα-θρέμμα του συλλόγου, έχει «δεθεί» με τους συμπαίκτες του, δημιουργώντας μια πολύ όμορφη παρέα στην Νικόπολη και κλείνοντας τα «αυτιά» του στις μεταγραφικές «σειρήνες» και τις ομάδες που τον βολιδοσκοπούν.

Ο Νίκος Λαζαρίδης, γνωστός και ως «Λαζάρ» ποδοσφαιρικά, είναι το «Α και το Ω» στην ομάδα. Αρχηγός με το 10 στην πλάτη αποτελεί ένα από τα 10αρια παλιάς κοπής, που φθίνουν όλο και περισσότερο με το πέρασμα των χρόνων, όπου το ποδόσφαιρο γίνεται περισσότερο αθλητικό παρά τεχνικό σπορ. Αποτελεί την σημαία του συλλόγου, συνδέοντας το όνομα του με κάθε επιτυχία της ομάδας από την Δυτική Θεσσαλονίκη. Μια ομάδα που στηρίζεται σε μεγάλο βαθμό στην ομοιογένεια της και το ρόστερ της αποτελείται από παιδιά από τα «σπλάχνα» του συλλόγου. Ο «Λαζάρ» καθοδηγεί τους νεαρότερους και βγαίνει ΠΑΝΤΑ μπροστά στα δύσκολα.

Στο δημιουργικό κομμάτι, τα πάντα ξεκινούν από το «γλυκό» αριστερό του πόδι. Σερβίρει ασταμάτητα ασίστ στους συμπαίκτες του, μπαίνει κατά μέτωπο όντας άριστος χειριστής της μπάλας και σκοράρει με πολύ μεγάλη συχνότητα έχοντας ήδη διψήφιο αριθμό τερμάτων σε αυτή την σεζόν. Η Νικόπολη μετά την περσινή συμμετοχή της στα play off ανόδου, φέτος βρίσκεται στην 7η θέση του πρωταθλήματος, διαθέτοντας παρ’ όλα αυτά την καλύτερη επίθεση στον όμιλο με 35 τέρματα ενεργητικό.