Χωρίς νικητή η αναμέτρηση ανάμεσα σε Κεραυνό και Παύλο Μελά

1 - 1
Τελικό Αποτέλεσμα

Αναλυτικά

Ανοικτό παιχνίδι και από τις δύο ομάδες παρακολούθησαν οι 150 και πλέον φίλαθλοι στο γήπεδο Ωραιοκάστρου. Κεραυνός και Παύλος Μελάς , δύο ομάδες με πολύ καλά ρόστερ και με εξίσου πολύ ικανούς προπονητές αναδείχθηκαν ισόπαλοι σχεδόν σε όλα μέσα στο γήπεδο.

Το πρώτο ημίχρονο ήταν μοιρασμένο και από γκολ αλλά και από φάσεις. Μόλις στο 8΄’ η πρώτη μεγάλη φάση ανήκε στον Κεραυνό όταν μετά από έξυπνη μπαλιά του Ζαφειρίδη στον Ντόκου αυτός απέναντι από τον Μπούκα πλάσσαρε άουτ χάνοντας μεγάλη ευκαιρία σύμφωνα και με την ικανότητα του.

Στο 17′ αιφνιδίασαν οι φιλοξενούμενοι στην πρώτη ουσιαστική επίθεση τους. Από πλάγια έγινε σέντρα στο πίσω δοκάρι του Κεραυνού και ο Ράμα με καρφωτή κεφαλιά εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια της άμυνας των γηπεδούχων κάνοντας το 0-1.

Στο 20′ μεγάλη απώλεια για τους φιλοξενούμενους καθώς ο πρώτος σκόρερ της ομάδος. Τάχατος ζήτησε αλλαγή και αντικαταστάθηκε. Στο 27′. μεγάλη φάση για τον ΠΑΥΛΟ ΜΕΛΑ να διπλασιάσει τα γκολ του αλλά ο Ράμα δεν μπόρεσε να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα μέσα από ένα σύμπλεγμα ποδοσφαιριστών.

Το τελευταίο τέταρτο του Α ημιχρόνου ανήκε στην ομάδα του κ. Κορμαρή που πίεσε περισσότερο από κάποια στημένα για την ισοφάριση. Στο 42′. μετά από κόρνερ των γηπεδούχων όχι και τόσο καλή απομάκρυνση της μπάλας από τους αμυντικούς του Παύλου Μελά και από το ύψος της μεγάλης περιοχής και πλάγια ο Τσέλλα με ένα άπιαστο σουτ ισοφάρισε το σκορ σε 1-1 που ήταν και σκορ ημιχρόνου.

Το δεύτερο ημίχρονο στην μεγαλύτερη διάρκεια του ανήκε στην ομάδα του κ. Μαυροβουνιιώτη η οποία είχε καλύτερη κυκλοφορία της μπάλας και έφτανε συχνά με αξιώσεις στην εστία του Μπατού. Δυνατό σουτ του Ιγνατιάδη στο 49′ απέκρουσε εντυπωσιακά ο Μπάτος.

Νέα καλή φάση στο 69′ για τους φιλοξενούμενους με τον Ράμα που δεν πρόλαβε την μπάλα. Παρά το ότι είχε την εδαφική υπεροχή ο ΠΑΥΛΟΣ ΜΕΛΑΣ η ομάδα του Ωραιοκάστρου ήταν αυτή που είχε δύο κλασικές ευκαιρίες για γκολ..

Στο 75′ και κόντρα στην ροή του αγώνα με σουτ του Τσέλα από πλάγια και μέσα στην περιοχή η μπάλα βρήκε το κάθετο δοκάρι ενώ λίγα λεπτά νωρίτερα είχαμε τις έντονες διαμαρτυρίες του πάγκου του ΠΑΥΛΟΥ ΜΕΛΑ για πέναλτι που δεν έδωσε ο κ. Αγγελάκης

Τέλος στο 90+ ο νεοησελθών Τάσιος σε κόντρα επίθεση βρέθηκε απέναντι από τον Μπούκα ο οποίος έκανε έξοδο τον πλάσαρε από πάνω του αλλά η μπάλα έφυγε απελπιστικά άουτ.

Ανοικτό παιχνίδι σε όλη την διάρκεια του αγώνα έγινε στο Ωραιόκαστρο με τις δύο ομάδες να μην συμβιβάζονται με την ισοπαλία αλλά στο τέλος πήραν από ένα βαθμό. Μέτριος σε σχέση με άλλα παιχνίδια παρουσιάστηκε ο ΚΕΡΑΥΝΟΣ και ίσως έπαιξε και τον ρόλο του ότι ο κ .Κορμαρής λόγω τιμωρίας είδε το παιχνίδι από την κερκίδα.

Ομάδα με την σφραγίδα του προπονητή του ήταν ο ΠΑΥΛΟΣ ΜΕΛΑΣ που έδειξε ότι άσχετα αν βρισκόμαστε προς το τέλος του Α γύρου έχει ακόμη περιθώρια βελτίωσης

Σταύρος Μαυρίδης

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία Ώρα Πρωτάθλημα Σεζόν
November 24, 2024 11:00 am EUROLAMP Α1 ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ 2024-2025

Αποτελέσματα

Ομάδα1ο Ημίχρονο2ο ΗμίχρονοGoalsΑποτέλεσμα
Κεραυνός Ωραιοκάστρου101Ισοπαλία
Παύλος Μελάς101Ισοπαλία