«Επίδειξη» δύναμης για Κεραυνό Αγίου Παύλου, «καλούνται» να ανακάμψουν τα Λαγυνά

Τελειώνουν οι εκκρεμότητες στην ΕΠΣΜ, με τους υποβιβασμούς σε πρώτο πλάνο..

Οδυνηροί υποβιβασμοί στην Α κατηγορία για 2 ομάδες…
Σπάσιμο έδρας και όλα για όλα σε ουδέτερο για άλλη μια..

Επίδειξη δύναμης για τον Κεραυνό Αγίου Παύλου απέναντι στον Εθνικό Λαγυνών και σκορ ασυνήθιστο για αγώνα play out. Το τελικό 5-1 δείχνει την ανωτερότητα των γηπεδούχων σε όλα τα επίπεδα και δεν αφήνει περιθώριο κριτικής και περαιτέρω ανάλυσης. Οι νεοφώτιστοι στην κατηγορία άλλαξαν σε τεράστιο βαθμό την εικόνα τους με την έλευση του νέου προπονητή Πανίδη στο τιμόνι τους και οριακά βρέθηκαν σε τροχια play out.

Όμως στο γήπεδο τους και με πλεονέκτημα έδρας κυριάρχησαν κατά κράτος επί του Εθνικού Λαγυνών και τον υποβίβασαν στην Β κατηγορία. Το ματς καθάρισε από νωρίς με τους γηπεδούχους να σκοράρουν στο 7-45-49-59-79 και τους φιλοξενούμενους να καταφέρνουν να μειώσουν μόνο σε 3-1 στο 56.
Στην έδρα τους έθεσαν τους δικούς τους όρους και με γρήγορο και επιθετικό παιχνίδι προσέγγισαν τον αγώνα με μεγάλη αυτοπεποίθηση.


Μαύρη ημέρα για τον Εθνικό Λαγυνών που και πέρυσι βρέθηκε σε οριακό σημείο αλλά έσωσε την κατηγορία. Στον τελικό παραμονής παρουσιάστηκε κατώτερος των περιστάσεων και μοιραία δέχθηκε την ήττα και τον υποβιβασμό. Οι μεταγραφές του Ιανουαρίου δεν κατόρθωσαν να βοηθήσουν την ομάδα στον βαθμό που χρειάζονταν.
Η επόμενη ημέρα θεωρείται δύσκολη με την κατάσταση διοικητικά ακόμη να μην έχει ξεκαθαρίσει και όλα να εμφανίζονται αβέβαια μέχρι στιγμής.
Επισφαλές το μέλλον για τον Εθνικό που καλείται να ανακάμψει.