Δ. Αργυρόπουλος: “Από την φετινή χρονιά δεν έμεινε και κάτι άλλο να πάρουμε”

Μετά από μία χρονιά στην οποία κατέκτησε τα πάντα ο τερματοφύλακας της ΑΕ Ευόσμου Δημήτρης Αργυρόπουλος ιδιαίτερα πρόθυμος μίλησε στο Goalpress λέγοντας μας

Θεωρώ πως η σχέση διοίκησης – προπονητών – παικτών

Από τη φετινή χρονιά η αλήθεια είναι πως δεν μένει κάτι αφού δεν έμεινε και κάτι άλλο για να πάρουμε και είμαστε πολύ χαρούμενοι γι αυτό . Θεωρώ πως η σχέση διοίκησης – προπονητών – παικτών ήταν το κλειδί σε αυτή την πετυχημένη χρονιά καθώς βγάζαμε υγεία καθ όλη τη διάρκεια και δεν υπήρχαν προστριβές .

Δεν έχω ακόμα κάποια πρόταση από άλλη ομάδα

Ίσως σ αυτό να έπαιξε ρόλο το ότι δεν υπήρχαν αρνητικά αποτελέσματα άρα δεν υπήρχε και η γκρίνια στο βαθμό που υπάρχει συνήθως σε ομάδες που κυνηγάνε τίτλους . Δεν έχω ακόμα κάποια πρόταση από άλλη ομάδα μέχρι χθες 2 Ιουνίου παίζαμε και την τελευταία αγωνιστική των μπαράζ οπότε είναι πολύ νωρίς για να μιλάμε για κάτι τέτοιο.

Προσωπικά θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό

Θεωρώ πως το μόνο που θα άλλαζα είναι το γηπεδικό κάτι που θα αλλάξει απ όσο ξέρω έτσι κι αλλιώς απ την επόμενη χρονιά. Το τι χρειάζεται μια ομάδα για να πετύχει γενικά είναι κάτι που δεν μπορώ να το ξέρω εγώ , προσωπικά θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό όπως έκανα και φέτος αν είμαι και τη νέα χρονιά στην ομάδα .

Αυτή ειναι περίοδος ξεκούρασης

Αυτή είναι περίοδος ξεκούρασης, σίγουρα λίγο πριν ξεκινήσει η προετοιμασία θα γίνουν και κάποιες ατομικές προπονήσεις όπως κάθε καλοκαίρι

Το highlight της χρονιάς για εμένα προσωπικά ήταν 3 σημαντικές και με μεγάλο βαθμό δυσκολίας αποκρούσεις στο χρονικό σημείο του κάθε παιχνιδιού που έγιναν στο κύπελλο με θερμη ιεκ και στον τελικό με τη μηχανιωνα . Πιστεύω ότι έπαιξαν σημαντικο ρολο στην εν τέλη κατάκτηση του τροπαίου

Αυτό πιστεύω φάνηκε από τα αποτελέσματα

Είμαι ευχαριστημένος με τη δουλειά που κάναμε φέτος με τον προπονητή τερματοφυλάκων τον Πέτρο Καραφωτίου ο οποίος είναι ένας απ τους πιο αξιόλογους που έχω συναντήσει στη μέχρι τώρα πορεία μου στο ποδόσφαιρο . Αυτό πιστεύω φάνηκε από τα αποτελέσματα .

Μέχρι πριν 2 μέρες παίζαμε μπάλα είναι πολύ νωρίς ακόμα

Όπως λέμε στο ποδόσφαιρο ο καλύτερος καθρέφτης πάντα είναι το γήπεδο . Κάναμε ένα ασύλληπτο ρεκόρ και είχαμε την καλύτερη άμυνα και στα πλει οφ και στα μπαράζ ανόδου Η χρονιά για το team των τερματοφυλάκων δεν θα μπορούσε να μη χαρακτηριστεί πετυχημένη , όσον αφορά το μέλλον θα ξανά πω ότι μέχρι πριν 2 μέρες παίζαμε μπάλα είναι πολύ νωρίς ακόμα .