Πέντε Βρύσες: “Συμμορφωθείτε Κύριοι Ως Εδώ”

Η ανάρτηση του Μέγα Αλέξανδρου Πέντε Βρυσών

Λευτεριά στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο. Για άλλη μια φορά άλλη μια ομάδα (ΝΑΙ Η ΔΙΚΙΆ ΜΑΣ ) αναγκάζεται να βγάλει ανακοίνωση διαμαρτυρίας ενάντιων διαιτητών όπου έρχονται έτσι ένα Σάββατο η μια Κυριακή να κάνουν βόλτα στην εξοχή

ύριοι σεβαστείτε τον κόπο των παιδιών,σε ένα αγώνα όμορφο μεταξύ των δύο ομάδων χωρίς κανένα απολύτως παρατράγουδο μεταξύ τους ήρθε ένας επόπτης και ένας διαιτητής όπου ανακάλυψε στο 45 λεπτό όρθιο πέναλτι……Ναι καλά ακούσατε

Παίχτης της αντίπαλης ομάδας ούτε καν έπεσε στο έδαφος σε μια φάση όπου μπέρδεψαν τα πόδια τους και ο αμυνόμενος παίχτης μας και ο επιτίθεμενος χωρίς καν να καταλάβει και ο επιτίθεμενος τι έγινε ο διαιτητής έδωσε πέναλτι με αποτέλεσμα να χαλάσει ένα πραγματικά όμορφο παιχνίδι.

Από την άλλη ένας επόπτης που έβλεπε μόνο 👻👻👻👻👻👻👻είδε οφ σάιτ σε τετ α τετ του επιθετικού της ομάδας που έφευγε μόνος του για γκολ….. Μαρτυρία ακόμη και παράγοντα της αντίπαλης ομάδας ότι δεν υπήρχε κανένα οφ σάιτ…… Κύριοι μας έχετε κουράσει πραγματικά και αισθανόμαστε αηδιασμένοι με τις τραγικές σας διαιτησίες.

Έχετε γίνει μόνοι σας πρωταγωνιστές σε αγώνες ωραίους με όμορφη μπάλα και δεν ξέρουμε πραγματικά τι μπορεί να γίνει και τι μπορεί να αλλάξει από μεριά σας ….. Αφήστε τις ομάδες και τους παίκτες ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ να παίξουν ποδόσφαιρο….ΤΕΛΟΣ θέλουμε να δώσουμε συγχαρητήρια στην ομάδα πρότυπο του ΠΑΟΚ ΣΤΑΥΡΟΥ και στην διοίκηση για την άψογη φιλοξενία τους και τους ευχόμαστε καλή συνέχεια. Πραγματικά χαίρεσαι να παίζεις σε τόσο όμορφα γήπεδα …. Συμμορφωθείτε κύριοι ΩΣ ΕΔΩ…..